Agratini Ada
Junior Consultant
rezervari@aerocenter.ro
0747-040.565
0753-141.639

Intotdeauna am fost fascinata de oameni si de complexitatea lor. Calatoritul reprezinta prin excelenta un mod care permite oricarei persoane oportunitatea de a se dezvolta si imbogati prin mijloace “nevazute”. Atunci cand aleg o destinatie, imi place sa ma abandonez total culturii si experientelor pe care mi le ofera locatia respectiva. Calatorind de mica, am ajuns sa inteleg ca a vizita locuri noi reprezinta cea mai buna educatie pe care viata o poate oferi. Se vorbeste despre faptul ca a calatori iti deschide orizonturile, dar pentru mine, acest principiu implica mai mult de atat. Calatorind, ajungi sa te cunosti mai bine pe tine; te redescoperi, evoluezi, dezvolti sentimente de compasiune, intelegere si acceptare, ajungand sa realizezi cat de importanta este libertatea. Lumea este impresionanta si ar fi un pacat sa nu o colinzi ori de cate ori ai ocazia. Make your life a work of art by travelling.
  • Europa: Austria (Viena, Salzburg, Tirol), Bosnia si Hertegovina, Croatia, Elvetia, Franta, Grecia, Italia, Malta, Monaco, Polonia (Cracovia), Anglia, Slovenia, Spania (Avila, Barcelona, Granada, Malaga, Sevilla, Toledo, Cordoba) Turcia (Istanbul, Antalya)
  • Asia: China (Xi’an, Tibet, Beijing, Shanghai), Indonezia (Bali, Lombok, Java), Thailanda (Bangkok, Chiang Mai, Phuket, Koh Samui, Krabi), Malaezia (Kuala Lumpur, Langkawi, Penang), Singapore
  • Africa: Egipt (Valea Regilor, Aswan, Cairo, Kom Ombo, Edfu, Luxor, Hurghada), Israel
  • America de Nord si de Sud: Peru (Cuzco, Arequipa, Puno, Puerto Maldonado), Venezuela, Statele Unite ale Americii (Coasta de Vest, Chicago, Philadelphia, New York)

Galerie foto