Africa » Maroc » Circuit Revelion Maroc 2019
www.aerocenter.ro

Circuit Revelion Maroc 2019

Specialistii tai pentru Maroc

Kotecz Eduard
Kotecz Eduard
rezervari@aerocenter.ro
0757-096466
0264-439390


CE NE RECOMANDA?
De ce Aerocenter?
 • iubim ceea ce facem
 • cunoastem lumea
 • suntem informati
 • suntem creativi si flexibili
 • credem in valoare
 • peste 50.000 de turisti
 • peste 17 ani de activitate

Alatura-te paginii de Facebook - Agentie de Turism Cluj Napoca

ULTIMELE ARTICOLE din blog
Activ
Explorare
Revelion 2019

Circuit Revelion Maroc 2019  

Cod oferta: 1703
Durata: 8 nopti
Masa: demipensiune
Plecare din: Bucuresti
Destinatie:
Maroc
Puncte de interes: Casablanca Marrakech Fes Volubilis Meknes Rabat
de la
1.295 €/pers
* toate taxele incluse

print

Briefing

Ziua 1 - Bucuresti - via Istanbul - Casablanca
Ziua 2 - Casablanca
Ziua 3 - Casablanca - Marrakesh
Ziua 4 - Marrakesh
Ziua 5 - Marrakesh
Ziua 6 - Marrakesh - Casablanca - Fes
Ziua 7 - Fes
Ziua 8 - Fes - Volubilis - Meknes - Rabat - Casablanca
Ziua 9 - Casablanca - via Istanbul - Bucuresti
Ziua 10 - Istanbul - Bucuresti

Preturi

Plecare din Bucuresti
Perioada Pret
29.12.2018 - 07.01.2019
1295
Adauga la vacante preferate

Pretul include

 • 8 nopti cazare cu mic dejun si cina bufet la hotel: 3 nopti hotel 4* superior Casablanca, 3 nopti hotel 5* Marrakesh; 2 nopti hotel 5* Fes, Cina Festiva de Revelion (fara bauturi): 125 €/ persoana
 • transferuri si transport cu autocar cu aer conditionat
 • transport avion Compania Turkish Airlines pe ruta Otopeni - via Istanbul - Casablanca si retur
 • bagaj de cala de 23 kg si bagaj de cabina de 8 kg
 • vizitele mentionate in program
 • taxe de aeroport 250 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
 • asistenta turistica: ghid marocan si insotitor de grup roman din partea agentiei pe toata perioada excursiei
 • asigurare medicala si storno
 • transport intern la cerere pe anumite rute mentionate in program

Pretul nu include

 • excursii optionale
 • intrari la obiective turistice
 • cheltuieli personale
 • bacsis pentru transportul bagajelor
 • bauturi la mese sau mesele nementionate in program
 • bacsisuri pentru serviciile locale ale ghidului marocan si pentru soferul local: 30 €/persoana (se achita insotitorului de grup la sosirea in Maroc)

Descriere circuit pe larg

Ziua 1 (29.12.2018). Bucuresti - via Istanbul - Casablanca 
Intalnire la Aeroportul Otopeni Henri Coanda cu reprezentatul agentiei, la ora 02.30 dimineata si imbarcare la cursa Turkish Airlines TK1042 cu decolare la 04.55 dimineata, spre Istanbul. Aterizare la Istanbul, trecere prin zona de tranzit a aeroportului pentru imbarcare la cursa TK617 si decolare la 11.00 spre Casablanca. Sosire la Casablanca la 13.05 local. Turul orasului Casablanca, capitala economica a Marocului, oras fascinant cu bulevarde largi si bijuterii arhitecturale in stil art deco si maur, un decor mediteranean pe coasta Oceanului Atlantic. Se trece prin Piata Centrala, Cartierul Habous, Catedrala Notre Damme Lourdes, Piata Natiunilor Unite. Cina si cazare hotel 4*superior in Casablanca.

Ziua 2 (30.12.2018). Casablanca - Tur oras si optional, cina la Rick’s Cafe 
Mic dejun. Se continua turul inclus al orasului Casablanca, cu  Piata Mohamed al V-lea, cu intrare optionala la Mosheea Hassan al II-lea - bilet 12 €/pers si continuarea plimbarii pe faleza Atlanticului Ain Diab, cu hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi de noapte si alte atractii. Optional, cina la Rick’s Café, faimoasa cafenea din filmul american Casablanca. Cina si cazare hotel 4* superior in Casablanca.

Ziua 3 (31.12.2018). Casablanca - Marrakesh (240 km)  
Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Marrakesh. Sosirea in Marrakesh. Incepem descoperirea « Perlei Sudului », fondata in  sec. XI. Se viziteaza Minaretul Koutoubia, Moscheea El Mansour, Gradina Menara- cu plantatia de maslini  si Palatul Bahia. Timp liber  pentru servirea optionala a pranzului. Dupa-amiaza se viziteaza Souk-ul si Medina, cu faimoasa piata Djemaa El Fna. Cazare la  hotel 5* in Marrakesh. Cina Festiva de Revelion in cadrul hotelului de 5* (inclusa). LA MULTI ANI 2019!

Ziua 4 (01.01.2019). Marrakesh - Excursie optionala la Essaouira (180 km) - Show "Chez Ali"
Mic dejun. Excursie optionala spre renumita localitate boema marocana situata la Oceanul Atlantic - Essaouira, vechiul Mogador, localitate aflata in patrimoniul UNESCO. Dupa un scurt popas la o cooperativa de productie a uleiului de argan, unde aveti posibilitatea sa achizitionati cosmetice bio si unde veti admira copacii de argan « impodobiti » cu capre, ajungeti la Essaouira, localitate ce a devenit foarte cunoscuta inca din anul 1949, cand Orson Welles a ales-o ca loc de filmare a ecranizarii Othello. In anii ’60-’70 ,strazile cu parfum mediteranean, i-au inspirat pe muzicieni renumiti ca Jimmy Hendrix sau Cat Stevens. Se face un Tur pietonal al orasului Essaouira - cu medina medievala si piata de peste, strajuita de turnul cu arhitectura tipic portugheza si cu magazine ce ofera produse traditionale din lemn de thuya. Pranzul este inclus in pretul excursiei. Seara, cina si cazare hotel 5* in Marrakesh. Optional, dupa cina de la hotel, va invitam la un spectacol traditional berber la « CHEZ ALI ».

Ziua 5 (02.01.2019). Marrakesh - Excursie optionala la Valea Ourika si Gradinile Majorelle
Mic dejun. Optional, va oferim posibilitatea sa intrati in atmosfera tipic berbera din Valea Ourika, la aproximativ 60 km de Marrakesh si sa descoperiti, la altitudinea de 1000m, la poalele Muntilor Atlas, mici sate, culturi in terase si modestia modului de viata al familiilor berbere. Pranz traditional inclus in pretul excursiei. Retur la Marrakesh cu vizita la gradinile lucuriante Majorelle, intitulate asa dupa numele pictorului francez, primul proprietar si cu amprenta unui alt proprietar faimos - Yves Saint Laurent (intrarea in gradini nu este inclusa). Cina si cazare la hotel 5* in Marrakesh.

Ziua 6 (03.01.2019). Marrakesh - Casablanca - Fes - (500 km) 
Mic dejun. Plecare spre Fes via Casablanca, pe noua autostrada. Se va face o pauza pentru servirea optionala a pranzului. Sosire la Fes, pentru cina si cazare la hotel de 5* in Fes.

Ziua 7 (04.01.2019). Fes - Vechi si nou, traditie si modernism 
Mic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Fes - cel mai vechi centru cultural si spiritual al Marocului. Se exploreaza orasul pe drumul Medinei si al souk-ului, unde mestesugarii lucreaza inca cu tehnici traditionale. Se continua vizita cu Moscheea Karaouine si Medersa Bou Inania - exemplificare a artei arhitecturale islamice. Dupa pauza de pranz, pentru care reprezentantul agentiei va va propune varianta servirii lui optionale. Se viziteaza Fes El Jedid si exteriorul Palatului Regal, cu cele sapte  porti. Cina si cazare la hotel 5* in Fes.

Ziua 8 (05.01.2019). Fes - Volubilis - Meknes - Rabat - Casablanca (300 km)  
Mic dejun. Plecare spre Meknes via Volubilis- sit roman faimos prin mozaicurile sale si  Moscheea Moulay Idriss - inchinata intemeietorului orasului Fes. Turul in Meknes - Versaillesul marocan,  include Poarta Bab Mansour, Hari Souani, zidurile de aparare, El Hedim, mormantul lui Moulay Ismail si medina. Drumul continua cu vizitarea orasului Rabat - capitala administrativa a Marocului si resedinta regala. Se viziteaza Mausoleul Mohamed al V-lea si Hassan al II-lea, exteriorul Palatului Regal, Kasbagh din Oudayas si Medina. Cina si cazare la hotel 4* superior in Casablanca.

Ziua 9 (06.01.2019). Casablanca - via Istanbul - Bucuresti 
Mic dejun. Transfer in cursul diminetii de la hotel la Aeroportul Mohamed al V-lea din Casablanca. Imbarcare la cursa TURKISH AIRLINES TK618 cu decolare la ora locala 14.35 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 22.15 local, trecere prin tranzit in aeroportul din Istanbul si imbarcare la cursa TK1041 spre Bucuresti.

Ziua 10 (07.01.2019). Istanbul - Bucuresti
Decolare din Istanbul la ora 02.20 si aterizare pe Aeroportul Otopeni - Henri Coanda la ora locala 02.30.


Descriere hoteluri:
 
•    CASABLANCA - Hotel MOGADOR MARINA 4*SUPERIOR  sau similar
•    MARRAKESH - Hotel PALM PLAZA & SPA 5*  sau similar
•    FES - Hotel RAMADA 5*  sau similar


Excursii Optionale

•   Intrarea la Moscheea Hassan al II-lea din Casablanca : 12 €/persoana
•    Cina la Rick’s Cafe in Casablanca, fara bauturi incluse : 42 €/persoana, cu transfer inclus
•    O seara la Chez Ali - durata 3h. Tariful include transferul, asistenta insotitor grup, bauturi locale nealcoolice, spectacol
 traditional Berber: 35 €/ persoana pentru min. 15 persoane participante.
•    Excursie optionala la Essaouira cu pranz inclus (8h) :  55 €/ persoana, fara pranz inclus 35 €/ persoana pentru minimum 15 participanti
•    Excursie optionala la Valea Ourika si Gradinile Majorelle cu pranz inclus (8h) : 50 €/ persoana pentru minimum 15 participanti si 7 €/ persoana intrarea la gradini

Nota

 • pasaport permanent valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara
 • la inscriere, turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta pana la data de 25 noiembrie 2018
 • preturile si suplimentele afisate sunt calculate per total rezervare!
Conditii de realizare a grupului
 • grup minim 30 persoane. Pentru grup intre 25 si 29 persoane platitoare, se percepe supliment 25 €/pers., iar pentru grup intre 20-24 persoane platitoare, se percepe supliment de 35 €/persoana. SUMA SE FACTUREAZA IN MOMENTUL DEFINITIVARII GRUPULUI.