Petrascu Andreea
Senior Consultant
rezervari@aerocenter.ro
0753-141.635
0753-141.639

DESPRE MINE


O calatorie reusita este pentru mine o experienta frumoasa, complexa, plina de puncte bifate in lista de "To do". Acest lucru imi doresc sa traiesc si eu la Aerocenter alaturi de echipa mea, iar pentru destinatiile mele viitoare, acesta va fi si telul meu. De-a lungul anilor, am ajuns la concluzia ca la fel de important precum calatoria, este si drumul parcurs, astfel incat, cu atitudine pozitiva si implicare se pot realiza lucruri marete.
Desi sunt la inceput de drum, dorinta de a-mi dezvolta o cariera in domeniul turismului, imi da energie sa acumulez cunostinte noi, dar pe de alta parte, imi confirma ca teoria poate fi aplicata intr-un mod placut si inedit.
Sunt o fire adaptabila, iar provocarile ma ambitioneaza sa devin din ce in ce mai buna. Pe langa pasiunea de a calatori, ador sa cunosc locuri si oameni noi, imi place sportul, dar si fotografia.
 

PE UNDE AM CALATORIT:


  • Madridul a fost primul oras pe care l-am descoperit ca si turist. Acesta si-a pus amprenta asupra viziunii mele despre calatorie.
  • Germania a fost o alta experienta placuta, pe care am incheiat-o intr-un mod special, cu cadre frumoase din tribuna stadionului Borussiei Dortmund.
  • City break-uri: Belgrad, Budapesta, Bratislava, Viena.
  • Maldive - prima experienta exotica. Paradis este cuvantul care reprezinta aceasta destinatie. Mult soare, ape in nuante infinite de albastru si turcoaz, care se dizolva in verdele cocotierilor adanc infipti in nisipul alb.