Asia » Indonezia » Circuit "Cu trenul prin Indonezia"
www.aerocenter.ro

Circuit "Cu trenul prin Indonezia"

Specialistii tai pentru Indonezia

Hencz Lorena
Hencz Lorena
rezervari@aerocenter.ro
0747-040565
0264-439390
Salagean Liviu
Salagean Liviu
rezervari@aerocenter.ro
0753-141638
0264-439390


CE NE RECOMANDA?
De ce Aerocenter?
 • iubim ceea ce facem
 • cunoastem lumea
 • suntem informati
 • suntem creativi si flexibili
 • credem in valoare
 • peste 50.000 de turisti
 • peste 19 ani de activitate

Alatura-te paginii de Facebook - Agentie de Turism Cluj Napoca

ULTIMELE ARTICOLE din blog
Activ
Circuite individuale
Explorare

Circuit "Cu trenul prin Indonezia"  

Cod oferta: 935
Durata: 11 nopti
Masa: Mic dejun
Plecare din: Bucuresti
Destinatie:
Indonezia
Puncte de interes: Jakarta Bogor Bandung Jogjakarta Borobudur Surabaya Bromo Ijen Nusa Dua
de la
2.445 €/pers
* toate taxele incluse

print

Opinia noastra

Optand pentru acest circuit vei avea ocazia sa descoperi Insula Java intr-un mod inedit, cu trenul. Temple grandioase, sate pitoresti si vulcani impresionanti vor face din vacanta ta aventura vietii. Nu in ultimul rand, te vei bucura de soare in Insula Bali.

Briefing

Ziua 1 - Bucuresti - Jakarta
Ziua 2 - Jakarta - Bogor - Jakarta
Ziua 3 - Jakarta - Bandung
Ziua 4 - Bandung
Ziua 5 - Bandung - Jogjakarta
Ziua 6 - Johjakarta - Borobudur - Jogjakarta
Ziua 7 - Jogjakarta - Surabaya
Ziua 8 - Surabaya - Bromo
Ziua 9 - Bromo - Probolinggo - Banyuwangi - Ijen
Ziua 10 - Ijen - Bali - Nusa Dua
Ziua 11 - Nusa Dua
Ziua 12 - Nusa Dua - Denpasar - Bucuresti

Preturi

Momentan nu avem oferte !

Pretul include

 • bilet de avion dus intors cu plecare din Bucuresti
 • taxe de aeroport
 • bilete de tren Jakarta - Bandung - Jogkarta - Surabaya, Probolinggo - Banyuwangi
 • transferuri si tururi in regim privat in vehicule cu aer conditionat
 • ghizi vorbitori de limba engleza
 • 9 nopti circuit cu trenul, 2 nopti plaja in Bali
 • mesele mentionate in program
 • bilet de tren Executive Class (bagaj de max. 20 kg - 70x48x30 cm)
 • toate taxele de intrare la obiectivele mentionate in program

Pretul nu include

 • asigurare medicala si storno (optionala, dar recomandata)
 • excursii optionale
 • bacsisuri (ghid: 2 euro/ persoana/ zi, sofer: 3 euro/ persoana/ zi)
 • bagaj mare de pana la max 40 kg (cu dimensiuni maxime de 70x48x60 cm)          
 • mesele si alte servicii decat cele mentionate in program
 • early check-in si check-out tarziu, la hoteluri, daca nu sunt mentionate in program

Descriere circuit pe larg

Ziua 1. SOSIRE IN JAKARTA
Zbor Bucuresti - Jakarta. La sosirea in Jakarta, vei fi transferat hotel. Vei avea tot restul zilei la dispozitie pentru a-l petrece dupa bunul plac.
Cazare la: Santika Jakarta 4* - camera deluxe sau similar.
 
Ziua 2. JAKARTA - BOGOR - JAKARTA
Dupa micul dejun,vei pleca spre orasul Bogor, situat la 50 de km de Jakarta. Aici vei vizita Gradina Botanica, care gazduieste peste 15000 de specii de specii floristice pe o suprafata de 80 de hectare. Vei vedea parauri si iazuri cu flori de lotus, peluze cu peste 400 de specii de palmieri tropicali si o superba gradina de orhidee, casa a peste 3000 de exemplare. La orele dupa-amiezii vei vizita Taman Mini Indonesia Indah, parc de tematic unde vei gasi o mica Indonezie creata in cele mai mici detalii pe o suprafata de 1100 de hectare. Plimbandu-te pe aleile parcului vei putea vedea o laguna mare, care imita arhipelagul indonezian si case traditionale din toate provinciile tarii. Tot aici vei putea vizita muzee, teatre, restaurante si o rezervatie de pasari exotice. Daca vrei sa ai o privire de ansamblu a parcului, vei putea parcurge aleile acestuia cu un tramvai care atinge toate punctele de interes majore. La sfarsitul turului te vei intoarce la hotel.
Cazare la: Santika Jakarta 4* - camera deluxe sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 3. JAKARTA - BANDUNG
Dupa micul dejun vei vizita atractiile majore din Jakarta, capitala si cel mai mare oras din Indonezia. Mai intai vei vizita Muzeul National, cunoscut si sub denumirea de Elephant Building, unde vei putea vedea cea mai bogata si completa colectie de arta din Indonezia. Vei continua cu Old Harbour Sunda Kelapa, port care a jucat un rol esential in dezvoltarea orasului intre secolele XIII si XVI, dupa care vei trece pe langa Monumentul National, turn de 132 m inaltime, simbol al luptei pentru dobandirea independentei a Indoneziei. Dupa aceasta, te vei indrepta spre Gambir Train Station pentru a te imbarca in trenul catre Bandung. La sosire vei fi transferat la hotel.
Cazare la: Aston Braga 4* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 4. BANDUNG
Dupa micul dejun vei pleca cu masina spre muntele Tangkuban Perahu, vulcan adormit aflat la aproximativ 30 km de Bandung. Traseul iti va da prilejul sa admiri peisajul pitoresc al dealurilor ce inconjoara orasul Lembang, tradus in limba indoneziana "Orasul Cort". Ajuns aici, vei trece printr-o frumoasa plantatie de ceai care conduce la Sari Ater Hot Spring, unde vei putea face o baie calda intr-un cadru natural fascinant. La orele dupa-amiezii vei vizita satul Padasuka, unde vei putea asculta muzica traditionala interpretata la instrumente traditionale din bambus. La sfarsitul zilei te vei intoarce la hotelul din orasul Bandung.
Cazare la: Aston Braga 4* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 5. BANDUNG - JOGJAKARTA
Dupa micul dejun vei fi transferat la gara unde te vei imbarca in trenul spre Jogjakarta, capitala Indoneziei in timpul Revolutiei Nationale dintre anii 1945-1949. Dupa-amiaza vei ajunge in Jogjakarta, dupa care vei fi transferat la hotel. Ziua va continua cu vizita facuta la Templul Prambana, templul hindus construit in secolul IX in cinstea lui Brahma, zeul creator, Vishnu, zeul suprem si Shiva, zeul distrugator. Situl, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, este cel mai mare complex de temple hinduse din Indonezia si totodata unul dintre cele mai mari din sud-estul Asiei. Aici vei putea admira arhitectura clasica hindusa a templelor, caracterizata de acoperisurile proeminente si inaltimile impresionante la care ajung acestea. In centrul sitului vei putea vedea un templu de 47 m inaltime, care in trecut era inconjurat de alte 240 de temple de dimensiuni mai mici. La sfarsitul turului vei fi transferat la hotel.
Cazare la: Santika Jogjakarta 4* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 6. JOGJAKARTA - BOROBUDUR - JOGJAKARTA
Dupa micul dejun servit la hotel vei vizita Kraton - Palatul Sultanului si diverse taverne traditionale, unde vei putea vedea lucrari de artizanat din matasuri fine si argint. La orele dupa-amiezii vei vizita Borobudur Temple, unul dintre cele mai importante monumente arhitecturale din lume si a fost ridicat intre anii 750-850. In urma unui cataclism templul a fost ingropat in cenusa si acoperit ulterior de vegetatie. Borobudur a fost redescoperit in anul 1815. Cu ajutorul unui efort international din partea organizatiei mondiale UNESCO, templul a fost restaurant in totalitate, in prezent fiind unul dintre cele mai vizitate monumente din lume. Aici vei avea ocazia sa vezi de aproape combinatia unica de arhitectura budista si influente persane, babiloniene si grecesti, regasita in fiecare dintre galeriile templului. In satele vecine vei putea vedea sculptori care inca folosesc metodele sclavilor care au ridicat acest monument fabulous. Programul zilei va include si vizite la templele mai mici, dar importante din punct de vedere cultural si istoric, Pawon si Mendut. Dupa tur vei fi transferat la hotel.
Cazare la: Santika Jogjakarta 4* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 7. JOGJAKARTA - SURABAYA
Dupa micul dejun vei fi transferat la gara pentru a te imbarca in trenul catre Surabaya, al doilea oras ca marime din Indonezia. La sosire, vei vizita atractiile majore ale orasului, incepand cu Piata de Flori Kayoon. Vei trece mai apoi pe langa Monumentul Eroilor, simbol al orasului, construit in memoria celor care si-au pierdut viata in lupta pentru independenta din anul 1945. Continui cu Governor’s Residence, conac construit in vremurile coloniale ale tarii. La sfarstiul zilei vei fi transferat la hotel.
Cazare la: Santika Pandegiling 4* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 8. SURABAYA - BROMO
Dupa micul dejun de la hotel vei pleca cu masina spre orasul Pasuruan, unde vezi vizita portul. Te vei intoarce la hotel, apoi vei pleca cu jeep-ul spre muntele Bromo. Dupa ce vei parcurge marea de nisip vulcanic care-l inconjoara, vei putea escalada craterul vulcanului. De aici vei avea o panorama impresionanta a imprejurimilor, peisajul muntelui fiind deseori comparat cu suprafata arida a lunii. Dupa aceasta vei fi cazat la un hotel din apropiere.
Cazare la: Jiwa Java Bromo 3* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 9. BROMO - PROBOLINGGO - BANYUWANGI - IJEN
Dupa micul dejun vei fi transferat orasul Probolinggo, unde te vei imbarca in trenul catre orasul Banyuwangi. Pe traseu te vei putea bucura de frumusetile naturale din partea de est a insulei Java. Ajuns la Banyuwangi, vei fi transferat direct la Ijen, platoul de vulcani de 20 km latime, unde-ti vei petrece noaptea.
Cazare la: Jiwa Jawa Ijen 3* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 10. IJEN - BALI - NUSA DUA
Dupa micul dejun vei face un tur la Craterul Ijen, unul dintre cei 3 vulcani activi ai platolului cu acelasi nume. Lacul sulfuros din interiorul craterului si peisajele splendide de pe drum sunt lucrurile care atrag aici in fiecare an mii de turisti din toate colturile lumii. La timpul potrivit, vei fi transferat la Ketapang, unde te vei imbarca intr-un feribot catre Insula Bali. Dupa ce vei ajunge la Portul Gilimanuk, vei fi transferat la resortul din sudul insulei.
Cazare la: Bali Tropic Resort & Spa 4* - camera Deluxe Bungalow sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 11. NUSA DUA
Iti vei petrece aceasta zi dupa bunul plac. Zona Nusa Dua este o enclava turistica, cu hoteluri de lux, plaja lata cu nisip auriu si oceanul mai linistit, prin urmare mai potrivit pentru inot. Aici este terenul de golf "Nusa Dua Golf and Country Club". Bali Tropic Resort & Spa este situat pe coasta de sud a insulei Bali, direct pe plaja Nusa Dua, la cca. 25 de minute de orasul Kuta si de Aeroportul International Ngurah Rai. Oaspetii vor beneficia de un cadru de vacanta exclusivist, cu nisipuri albe, ape cristaline si o padure tropicala ce inconjoara intreg complexul. Hotelul combina subtil design-ul modern cu decoratiunile traditionale balineze, concept regasit atat in camerele spatioase, cat si in afara lor. In centrul resortului se afla o piscina exterioara in forma de fluture, marginita de fantani decorative, sezlonguri si de o gradina de flori meticulos amenajata. Spa-ul din incinta resortului dispune de 10 camere duble de tratament, echipate cu dus privat si cada de baie. Aici vei putea beneficia de masaje traditionale, exfolieri, terapii de infrumusetare si multe altele. Hotelul dispune de 150 camere spatioase, dotate cu facilitati moderne si decorate in stil traditional.
Cazare la: Bali Tropic Resort & Spa 4* - camera Deluxe Bungalow sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 12. NUSA DUA - PLECARE DIN DENPASAR
Dupa micul dejun vei fi transferat la aeroport pentru a te imbarca in zborul catre casa. Zbor Denpasar - Bucuresti.

Nota

 • Tarifele sunt calculate pentru varianta de circuit Superior 4*
 • Suplimentul pentru 9 pranzuri (zilele 2-10) este de 120 euro/pers.
 • Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Aerocenter poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
Hoteluri varianta Deluxe 5* - supliment de la 130 euro/ pers, in functie de perioada
 • Jakarta: Borobudur Hotel 5* - camera standard
 • Bandung: Grand Preanger 5* - camera standard
 • Jogjakarta: Melia Purosani 5* - camera standard
 • Surabaya: Pullman Surabaya 5* - camera standard
 • Bromo: Jiwa Jawa Bromo 3* - camera standard
 • Ijen: Jiwa Jawa Ijen 3* - camera standard