www.aerocenter.ro
/
Asia / Malaysia / Circuit "Cele trei fete ale insulei Borneo"

Circuit "Cele trei fete ale insulei Borneo"

Galerie
×
Specialistii tai pentru Malaysia

Covaciu Alina
Covaciu Alina
rezervari@aerocenter.ro
0747-111.928
0753-141.639

Salagean Liviu
Salagean Liviu
rezervari@aerocenter.ro
0753-141.638
0753-141.639

CE NE RECOMANDA?
De ce Aerocenter?
 • iubim ceea ce facem
 • cunoastem lumea
 • suntem informati
 • suntem creativi si flexibili
 • credem in valoare
 • peste 50.000 de turisti
 • peste 20 ani de activitate

Alatura-te paginii de Facebook - Agentie de Turism Cluj Napoca

ULTIMELE ARTICOLE din blog
Activ
Circuite individuale
Explorare

Circuit "Cele trei fete ale insulei Borneo"  

Cod oferta: 871
Durata: 7 nopti
Masa: Mic dejun
Plecare din: Bucuresti / Budapesta
Destinatie:
Malaysia
Puncte de interes: Kuala Lumpur Kota Kinabalu Miri Kuching
de la
0 €/pers
* toate taxele incluse
Vezi preturi
print

Opinia noastra

A treia insula ca marime din lume, prin frumusetea naturala Borneo te va uimi la fiecare pas. Vei descoperi minunile naturale ale insulei: Coral Island, Parcul National Kinabalu, Pesterile Niah si pentru o noapte vei trai alaturi de localnici pe malul Raului Lemanak.

Briefing

Ziua 1 - Bucuresti - Kuala Lumpur
Ziua 2 - Kuala Lumpur - Kota Kinabalu
Ziua 3 - Kota Kinabalu
Ziua 4 - Kota Kinabalu - Miri
Ziua 5 - Miri - Kuching
Ziua 6 - Kuching - Rezervatia Semenggoh - Batang AI
Ziua 7 - Kuching
Ziua 8 - Kuching - Kuala Lumpur - Bucuresti

Preturi

Pretul include

 • bilet de avion dus intors cu plecare din Bucuresti / Budapesta
 • taxe de aeroport
 • transferuri si tururi in regim de grup
 • ghizi vorbitori de limba engleza
 • taxele de intrare la obiectivele mentionate in program
 • 7 nopti cazare in camera dubla la hotelurile propuse
 • mesele mentionate in program

Pretul nu include

 • taxa turistica: 10 RM (aprox 2 euro)/ camera/ noapte
 • asigurare medicala si storno (optionala, dar recomandata)
 • excursii optionale
 • alte mese si servicii decat cele mentionate in program
 • early check-in si late check-out

Descriere circuit pe larg

Ziua 1. SOSIRE IN KUALA LUMPUR
Sosire in Kuala Lumpur. La sosire pe aeroportul in Kuala Lumpur vei fi transferat la hotelul unde vei fi cazat.
Cazare la: Hotel Impiana  4*- camera deluxe sau similar.
Mese incluse: -

Ziua 2. KUALA LUMPUR - KOTA KINABALU
Dupa micul dejun vei fi transferat catre aeroport pentru a te imbarca in zborul catre Kota Kinabalu. La sosire ei fi transferat la hotel. Dupa check-in vei avea posibilitatea sa explorezi pe cont propriu orasul. Denumit dupa muntele Kinabalu, orasul este considerat unul dintre cele mai dezvoltate si moderne din Malaysia. Aici vei putea vizita plajele, parcurile, obiectivele culturale sau vei putea face o mica sesiune de shopping.
Cazare la: Shangri-La Hotel 3*- camera standard sau similar.
Mese incluse: -

Ziua 3. KOTA KINABALU – TUR IN INSULELE DE CORALI
Dupa micul dejun, vei pleca cu barca spre Tunku Abdul Rahman Marine Park, undei vei vizita una dintre cele 5 insule care-l formeaza. Aici te vei putea relaxa si vei putea inota in apele cristaline de care se bucura aceste insule. Daca esti pasionat de sporturile acvatice, vei avea prilejul de a face snorkeling si de a descoperi fascinanta lume subacvatica, plina de diversitate si culoare. Dupa un picnic servit pe una dintre insule vei fi transferat la hotel.
Cazare la: Shangri-La Hotel 3*- camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun, pranz.

Ziua 4. KOTA KINABALU - KINABALU PARK - MIRI
Dupa micul dejun, vei porni cu masina spre Parcul National Kinabalu, primul parc national din Malaysia recunoscut ca parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Pe drum vei putea admira plantatiile de cauciuc, numeroase livezi, case traditionale si taverne cu produse de artizanat. Ajuns la Kinabalu Park, vei putea admira celebrul munte Kinabalu, cel mai inalt din Malaysia, cu ai sai 4100 de metri deasupra nivelului marii. Te vei indrepta pe traseul ce duce la Mountain Garden, o mica rezervatie naturala. Aici vei putea admira numeroase specii de plante si animale. Turul include pranzul. Dupa amiaza vei fi transferat catre aeroportul din Kota Kinabalu pentru a te imbarca in zborul catre Miri. La sosire vei fi transfert la hotel.
Cazare la: Dynasty Hotel 3*- camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun, pranz.
 
Ziua 5. MIRI - PESTERILE NIAH - KUCHING
Astazi vei face un tur de o zi la Pesterile Niah. In drumul catre pesteri  vei avea prilejul sa vezi plantatiile de palmieri si celebrele "longhouses", case traditionale din lemn, a caror lungime poate ajunge si la 25 m. Ajuns in Parcul National Niah vei vizita Muzeul Niah gazda a numeroase artefacte recuperate din pesteri. Vei continua pe jos, pe o poteca lunga de 3 km, care strabate padurea de dipterocarpi, cei mai impozanti copaci din padurile tropicale din Asia. Vei vizita pesterile Trader’s Cave, Great Cave si Painted Cave, unde vei putea admira picturi din vremuri stravechi, care au rezistat de-a lungul timpului. Turul include masa de pranz. Dupa aceasta, te vei intoarce in orasul Miri, de unde vei fi transferat la aeroport, pentru zborul catre Kuching, capitala statului Sarawak. La sosire vei fi transferat la hotel.
Cazare la: Abell Hotel 3*- camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun, pranz.
 
Ziua 6. KUCHING - REZERVATIA SEMENGGOH
La inceputul zilei vei vizita rezervatia naturala Semenggoh pentru a vedea urangutani semi-salbatici in habitatul lor natural, apoi vei face cunostiinta cu localnicii din Borneo si vei petrece cu ei o noapte de neuitat, intr-o casa traditionala "longhouse". Excursia de 290 de km te va purta prin zona rurala a insulei, cu mici opriri pentru a admira frumusetiile naturale si pentru a servi masa de pranz. Dupa ce vei ajunge la debarcader, vei pleca cu o barca traditionala "longboat", in directia satelor locale. Cunoscuti sub denumirea de Ibans, localnicii insulei se trag din triburile Dayak, temuti in vremuri stravechi datorita razboaielor de expansiune pe care le-au purtat pe aceste meleaguri. Vei face cunostiinta cu familiile locale, dupa care iti vei petrece timpul liber in compania lor. Ziua se va incheia cu o cina, acompaniata de un vin traditional de orez.Noaptea ti-o vei petrece intr-o casa traditionala "longhouse".
Cazare Longhouse  – camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun, pranz, cina.

Ziua 7. KUCHING
Trezit de cantecul cocosilor, vei lua un mic dejun traditional, dupa care vei putea admira mestesugul vanatoresc al localnicilor, experti in arta tevilor de suflat. Acestia iti vor demonstra tehnica lor de vanatoare, dupa care te vor invata cum sa manuiesti o astfel de arma. Dupa dimineata petrecuta cu localnicii, vei putea explora imprejurimile dupa bunul plac. Apoi te vei intoarce la hotelul din Kuching. Pranzul il vei servi pe traseu.
Cazare la: Abell Hotel 3*- camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun, pranz.

Ziua 8. KUCHING - PLECARE DIN KUALA LUMPUR
Dupa micul dejun, vei fi transferat la aeroport, pentru zborul catre casa.

Nota

 • Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferii modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Aerocenter poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.