www.aerocenter.ro
/
Asia / Myanmar / Circuit Classic Myanmar

Circuit Classic Myanmar

Galerie
×
Specialistii tai pentru Myanmar

Covaciu Alina
Covaciu Alina
rezervari@aerocenter.ro
0747-111.928
0753-141.639

CE NE RECOMANDA?
De ce Aerocenter?
 • iubim ceea ce facem
 • cunoastem lumea
 • suntem informati
 • suntem creativi si flexibili
 • credem in valoare
 • peste 50.000 de turisti
 • peste 20 ani de activitate

Alatura-te paginii de Facebook - Agentie de Turism Cluj Napoca

ULTIMELE ARTICOLE din blog
Activ
Circuite individuale
Explorare

Circuit Classic Myanmar  

Cod oferta: 1715
Durata: 9 nopti
Masa: mic dejun
Plecare din: Bucuresti
Destinatie:
Myanmar
Puncte de interes: Yangon Golden Rock Bagan Lacul Inle Indein Heho Mandalay Mingun
de la
2.175 €/pers
* toate taxele incluse
Vezi preturi
print

Opinia noastra

Classic Myanmar este un circuit cuprinzator de 10 zile care iti infatiseaza tot ce are mai bun de oferit tinutul tarii: Yangon, unul dintre cele mai autentice orase din Sud-Estul Asiei, pagoda Golden Rock care sfideaza legile gravitatiei, lacul Inle, una dintre cele mai spectaculoase frumuseti naturale ale tarii, si istoricul oras Bagan care gazduieste peste 2000 de temple si pagode sacre. Printre obiectivele renumite vei descoperi si alte atractii mai ascunse turismului de masa si vei invata mai multe despre istoria si bogatia culturala a "Tarii de Aur".

Briefing

Ziua 1 - Bucuresti - Yangon
Ziua 2 - Yangon
Ziua 3 - Yangon - Golden Rock
Ziua 4 - Golden Rock - Bago - Yangon
Ziua 5 - Yangon - Lacul Inle
Ziua 6 - Indein - Heho - Bagan
Ziua 7 - Bagan
Ziua 8 - Bagan - Mandalay
Ziua 9 - Mandalay - Mingun
Ziua 10 - Mandalay - Bucuresti

Preturi

Momentan nu avem oferte !

Pretul include

 • bilet de avion dus-intors cu plecare din Bucuresti
 • zboruri interne
 • taxe de aeroport
 • transferuri aeroport - hotel - aeroport
 • transferuri si tururi in regim de grup, in vehicule cu aer conditionat (open truck la Golden Rock)
 • 9 nopti cazare cu mic dejun la hotelurile mentionate
 • ghid vorbitor de limba engleza in cadrul tururilor
 • taxele de intrare la obiectivele mentionate in itinerar
 • excursie cu barca la obiectivele mentionate
 • sticla de apa in fiecare zi

Pretul nu include

 • taxa de viza Myanmar: 50 dolari/ pers
 • asigurarea medicala si storno (optionala, dar recomandata)
 • bacsis pentru ghizi si soferi
 • mesele si alte servicii decat cele mentionate in program
 • excursii optionale

Descriere circuit pe larg

Ziua 1. SOSIRE YANGON
Sosire pe aeroportul din Yangon, preluare de catre ghid si transfer la hotel (cca. 45 de minute). Fosta capitala Yangon, cunoscuta si sub numele Rangoon, ramane in continuare cel mai mare oras al tarii si totodata una dintre cele mai autentice destinatii din Sud-Estul Asiei. Dupa check-in esti liber sa explorezi pe cont propriu regiunea.
Cazare la: Hotel Grand United 3* - camera standard sau similar.
 
Ziua 2. YANGON
Zi dedicata unui tur de o zi al orasului Yangon. Programul incepe cu o plimbare prin centrul orasului pentru a vedea influentele coloniale care i-au dat forma din prezent, cu cladiri, monumente si temple religioase pline de culoare si farmec autentic. Continui cu vizitarea pagodei Sule, dupa care te afli in piata Bogyoke (sau piata Scott), unde ai oportunitatea de a vedea o paleta intreaga de suveniruri si artizanat local. La orele dupa-amiezii vizitezi statuia lui Buddha Inclinat de la pagoda Kyaukhtatgyi, apoi faimoasa barca regala Karaweik. Ziua se incheie cu vizitarea pagodei Shwedagon, unul dintre cele mai spectaculoase monumente religioase din lume. Domul acesteia se inalta 98 de metri deasupra solului si este acoperita cu cca. 60 de tone de aur masiv. La sfarsitul zilei te intorci la hotel.
Cazare la: Hotel Grand United 3* - camera standard sau similar
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 3. YANGON - GOLDEN ROCK
Ziua ta incepe din orasul Yangon cu drumul spre muntele Kyaikhtiyo pentru a vedea unul dintre cele mai insemnate si neobisnuite obiective turistice ale tarii, pagoda Golden Rock. Construita chiar deasupra unui bolovan acoperit cu foite de aur, pagoda sfideaza legile gravitatiei balansandu-se pe un fir de par de-al lui Buddha, conform unui legende impartasita si in ziua de azi de catre localnici. Constructia se afla in varful muntelui Kyaiktiyo si este al treilea templu religios din Burma ca importanta dupa pagodele Shwedagon si Mahamuni. Dupa aceasta te indrepti spre tabara Kimpun, de unde pleci in directia pagodei Kyaikhtiyo, aflata la 45 de minute cu masina distanta. Ziua se incheie cu explorarea zonei si cu transferul la hotel.
Cazare la: Golden Rock Hotel 3* - camera standard sau similar
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 4. GOLDEN ROCK - BAGO - YANGON
La orele diminetii te intorci in orasul Yangon. Pe traseu te opresti in orasul Bago, fosta capitala a regatului Mon, pentru a vizita cele mai importante obiective turistice ale regiunii: manastirea Kyatkhawine, pagoda Shwemawdaw, cea mai inalta din Myanmar, si statuia Shwe Tha Lyaung care-l infatiseaza pe Buddha Inclinat. Ajuns in Yangon esti transferat la hotel.
Cazare la: Hotel Grand United 3* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 5. YANGON - LACUL INLE
Dimineata ai programat zbor catre orasul Heho, punctul tau de plecare spre regiunea Nyaung Shwe (1 ora cu masina). De aici te urci intr-o barca privata cu motor si incepi sa navighezi pe apele calme ale lacului Inle, una dintre cele mai spectaculoase frumuseti naturale ale tarii. Aici poti vedea faimoasele gradini plutitoare ale fermierilor locali, structuri micute din materiale naturale ancorate cu tulpini de bambus de pe fundul lacului. Dupa aceasta vizitezi manastirea Nga Hpe Chaung care gazduieste numeroase ilustratii Shan Buddha, apoi treci pe la pagoda Phaung Daw Oo pentru a vedea 5 statui Buddha decorate cu fointe suflate in aur. La sfarsitul programului esti transferat la hotel.
Cazare la: 81 Central Hotel 3* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 6. INDEIN - HEHO - BAGAN
Ziua incepe cu vizitarea pietei locale din regiunea lacului Inle, o zona comerciala plina de activitate si produse locale proaspete puse la vanzare zilnic, si continua cu o excursie cu barca pe apele unui mic canal care te vor conduce la satul Pa-Oh Indein, cunoscut pentru panorama unica pe care o ofera: un deal-stupa acoperit de peste 1000 de stupe, toate construite intre secolele 17 - 18. Aici ai timp sa explorezi pe jos imprejurimile, sa te plimbi prin centrul satului, sa vizitezi o scoala locala si sa atingi varful dealului-stupa pentru o fotografie memorabila de vacanta. Dupa-amiaza tarziu esti transferat la aeroportul Heho pentru zborul catre Bagan, unde esti cazat la hotel.
Cazare la: Bagan Star Hotel 3* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 7. BAGAN
Astazi faci un tur complet al istoricului oras Bagan, fosta capitala a imperiului Pagan, primul care a unit triburile locale pentru a forma tara Myanmar. Gazda a cca. 2000 de temple si pagode, aici vei avea ocazia de a vedea si admira de aproape piata Nyayng U, diverse tarabe artizanale, lacase sacre care includ pagoda Shwezigon, construita in secolul 11 de catre regele Anawrahta, si temple istorice precum Ananda, Htilominlo, Thatbyinnyu (cel mai inalt din Bagan), Dhammayangyi si Sulamani. La sfarsitul zilei te intorci la hotel.
Cazare la: Bagan Star Hotel 3* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 8. BAGAN -  MANDALAY
Dimineata lasi in urma orasul Bagan si te indrepti spre orasul Mandalay, al doilea ca marime din Myanmar. Transferul se face cu masina si dureaza aproximattiv 4 ore. La sosire vizitezi mai intai regiunea Sagaing, unde se pot vedea peste 600 de manastiri budiste in plina activitate. Aici faci scurte popasuri la piata locala, la un atelier cu piese de artizanat din lut si pe urma la o manastire de calugarite pentru a le surprinde modul de trai zilnic. Dupa aceasta ai vizite programate la pagodele Swan Oo Pon Nya Shin si U Min Thone Sae, dupa care vizitezi orasul Amarapura - "Orasul Imortalitatii" - una dintre fostele capitale regale ale tarii. Dupa un apus de soare incadrat de panorama podului U Bein, cel mai mare pod de tec din lume, esti cazat la hotel.
Cazare la: The Home Hotel 3* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 9. MANDALAY - MINGUN
Dupa micul dejun parasesti orasul Mandalay si te pregatesti de imbarcare pentru a ajunge cu barca la orasul Mingun. Aici vizitezi mai intai situl Mingun Paya, care in trecut urma sa fie cel mai mare monument religios din lume, insa constructia lui a fost oprita atunci cand un vraci a prezis ca regele va muri la finalizarea complexului. Mai mult, in secolul 19 situl a fost lovit de un cutremur violent care l-a transformat in cea mai mare ruina din lume, asa dupa cum este descris astazi de catre localnici. Dupa aceasta treci pe la pagoda Hsinbyume, construita din alabastru dupa imaginea semetului munte Meru, apoi atingi ultimul obiectiv al zilei la clopotul Mingun, unul dintre cele mai mari din lume. Dupa aceasta navighezi inapoi spre Mandalay si continui cu vizitele programate la Palatul Mandalay, manastirea Shwenandaw, cunoscuta in special pentru remarcabilele sale sculpturi in lemn, si la pagoda Kuthodaw, cunoscuta si sub numele "Cea mai mare carte din lume", datorita celor 729 de tablete inscriptionate cu invataturi budiste pe care le gazduieste Dupa un apus de soare din varful dealului Mandalay te intorci la hotel.
Cazare la: The Home Hotel 3* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 10. PLECARE DIN MANDALAY
In aceasta zi esti transferat de la hotel la Aeroportul Mandalay pentru zborul tau de intoarcere.  
Mese incluse: mic dejun.