Rus Diana
Junior consultant
rezervari@aerocenter.ro
0753-141637
0264-439390DESPRE MINE

Călătoritul este pasiunea mea. Deși este o afirmație clișeică, nimic nu poate fi mai adevărat despre mine.
Încă din copilărie am visat să văd, să cunosc, să descopăr alte colțuri de lume. Prima dată când am părăsit granițele acestei țări am simțit deja că lumea e mai mică și că se transformă în casa mea. Mi-am dorit la fel de mult să mă bucur de plaje tropicale sau orașe cu istorie veche.
Am vizitat coasta estică a Statelor Unite care m-a impresionat cu farmecul faimosului New York, orasul care nu doarme niciodată. Am ajuns să pășesc  prin locații emblematice pe care le-am văzut doar “în filme”. Pentru că nu m-am bucurat de prea multe oportunități de a-mi trăi visul am decis să mi le creez singură, astfel că am ales să profesez în domeniul turismului, iar echipa Aerocenter mi-a oferit această șansă.
Am fost fascinată de diversitatea culturală, pe care am învățat să o apreciez în urma pregătirii mele de translator. Aceasta are foarte multe în comun cu cea de agent de turism; ambele necesită un bogat bagaj de cunoștințe culturale, atenție la detalii și organizare pentru a asigura un serviciu de calitate clientului. Pornind cu aceste aptitudini, îmi doresc să învăț în continuare fără încetare pentru a-i ajuta și pe ceilalți să își trăiască visul pe care îl împărtășim.

PE UNDE AM CALATORIT

SUA: Niagara Falls
          New York
          Delaware
          Ocean City
          Philadelphia 
          Washington

Galerie foto