www.aerocenter.ro
/
Europa / Grecia / Atena - Revelion 2021 in Capitala Maslinilor

Atena - Revelion 2021 in Capitala Maslinilor

Galerie
×
Specialistii tai pentru Grecia

Kotecz Eduard
Kotecz Eduard
rezervari@aerocenter.ro
0757-096466
0264-439390

Bulta Alexandra
Bulta Alexandra
rezervari@aerocenter.ro
0749-154014
0264-439390

CE NE RECOMANDA?
De ce Aerocenter?
 • iubim ceea ce facem
 • cunoastem lumea
 • suntem informati
 • suntem creativi si flexibili
 • credem in valoare
 • peste 50.000 de turisti
 • peste 19 ani de activitate

Alatura-te paginii de Facebook - Agentie de Turism Cluj Napoca

ULTIMELE ARTICOLE din blog
Revelion 2021

Atena - Revelion 2021 in Capitala Maslinilor  

Cod oferta: 2023
Durata: 4 nopti
Masa: mic dejun
Plecare din: Bucuresti
Destinatie:
Grecia
Puncte de interes: Atena
de la
470 €/pers

Vezi preturi
print

Opinia noastra

Oferta Revelion Atena 2021 cu plecare din Bucuresti, 4 nopti cazare cu mic dejun, plecare in 29.12.2020 sau 30.12.2020.

Briefing

Ziua 1 - Bucuresti - Atena
Ziua 2 - Atena - Optional, Croaziera in Golful Saronicos
Ziua 3 - Atena - Tur panoramic al orasului Atena cu vizita la Acropole
Ziua 4 - Atena - Excursie Optionala la Cap Sounion
Ziua 5 - Atena - Excursie optionala in Peloponez sau la Oracolul din Delfi - Bucuresti

Preturi

Plecare din Bucuresti
Perioada Pret
29.12.2020 - 02.01.2021
470
Adauga la preferate
30.12.2020 - 03.01.2021
470
Adauga la preferate

Pretul include

 • 4 nopti cu mic dejun la Hotel Boss Boutique Athens 4* Superior in centrul Atenei (sau similar)
 • zbor direct compania TAROM Bucuresti - Atena - Bucuresti
 • taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
 • transferul aeroport - hotel - aeroport
 • asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic
 • turul panoramic al Atenei - fara biletul de intrare la Acropole
 • Bonus! Asigurare Medicala si storno indiferent de varsta
 • Bonus! Transfer intern de grup pe ruta Brasov-Otopeni-retur si Constanta-Otopeni-retur
 • tarif cu reducere de early booking valabil pana la data de 30.09.2020, in limita locurilor disponibile

Pretul nu include

 • Cina Festiva de Revelion este optionala si este organizata la sala de evenimente Oneirion. Cina include vin, bere si racoritoare si se rezerva si se achita la inscriere! Meniul se alege inaintea plecarii din Romania, iar transferul dus-intors la eveniment este inclus in pretul acesteia: 85 €/persoana
 • intrarile la obiectivele turistice
 • excursiile optionale
 • alte servicii decat cele mentionate in program
 • biletul de intrare la Acropole: 20 €/persoana, iar elevii, studentii si pensionarii au reducere pe baza documentelor doveditoare.
 • taxa locala de la 1 ianuarie 2018 (4 eur/zi/camera)

Descriere circuit pe larg

Program pe zile pentru perioada 29.12.2020 - 02.01.2021

29.12.2020. BUCURESTI - ATENA

Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 cu insotitorul de grup si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:30. Aterizare la Atena la ora 18:10 si transfer la hotel.
Cazare la hotel 4*Superior.

30.12.2020. ATENA - Optional, Croaziera in Golful Saronicos
Mic dejun. Timp liber. Optional, daca timpul este favorabil, o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala cu plata pe vasul de croaziera, la Manastirea Sfantul Nectarie si vizita la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate filme romantice, comedii sau filme de aventuri.
Cazare la hotel 4*Superior in Atena.

31.12.2020. ATENA - Tur panoramic al orasului Atena cu vizita la Acropole
Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic-locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896. Intrare optionala la Acropole (inclusiv muzeul), cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 10 euro/persoana). Timp liber pentru plimbare, odihna.
Cazare la hotel 4* Superior in Atena. Seara, CINA FESTIVA DE REVELION – optionala (meniul la alegere, inainte de plecare, cu bauturi locale incluse si transfer dus-intors).  La Multi Ani 2021!

01.01.2021. ATENA - Excursie Optionala la Cap Sounion
Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbare. Optional, excursie la Cap Sounion, pe traseul: Atena - Cap Sounion, locul unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox.45 km).
Cazare la hotel 4* Superior in Atena.

02.01.2021. ATENA - Excursie optionala in Peloponez sau la Oracolul din Delfi - BUCURESTI
Mic dejun. Excursie optionala cu plecare foarte devreme dimineata spre Peloponez (Tur de Argolis), Istmul Corinth, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume si muzeul. A doua varianta de optionala propusa este spre Oracolul din Delphi, la 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei antice grece?ti si era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice, bucuradu-se de un prestigiu important în vechea lume greaca. Este locul ideal pentru a va afla viitorul la inceput de an! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Camerele se eliberea la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer la aeroport pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 18:55 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:30.


Program pe zile perioada 30.12.2020 - 03.01.2021

30.12.2020. BUCURESTI - ATENA
Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 cu insotitorul de grup si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:10. Transfer la hotel.
Cazare la hotel 4* Superior in Atena.

31.12.2020. ATENA - Tur panoramic al orasului Atena cu vizita la Acropole
Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic, locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896. Intrare optionala la Acropole (inclusiv muzeul) cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 10 euro/persoana). Timp liber pentru plimbare, odihna. Cazare la hotel 4* superior in Atena. Seara, CINA FESTIVA DE REVELION - optionala (meniul la alegere, inainte de plecare, cu bauturi locale incluse si transfer dus-intors).  La Multi Ani 2021!

01.01.2021. ATENA - Excursie Optionala la Cap Sounion
Mic dejun. Timp liber pentru odihna. Optional, excursie la Cap Sounion, pe traseul: Atena - Cap Sounion, locul unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox.45 km).
Cazare la hotel 4* Superior in Atena.

02.01.2021. ATENA - Optional, Croaziera in Golful Saronicos
Mic dejun. Timp liber. Optional, daca timpul este favorabil, o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala cu plata pe vasul de croaziera, la Manastirea Sfantului Nectarie si vizita la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate filme romantice, comedii sau filme de aventuri.
Cazare la hotel 4* superior in Atena.

03.01.2021. ATENA - Excursie optionala in Peloponez sau la Oracolul din Delfi - BUCURESTI
Mic dejun. Excursie optionala, cu plecare foarte devreme dimineata, in Peloponez (Tur de Argolis), Istmul Corinth, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume si muzeul. A doua varianta de optionala este spre Oracolul din Delphi, la 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei antice grece?ti si era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice, bucureandu-se de un prestigiu important în vechea lume greaca. Este locul ideal pentru a va afla viitorul la inceput de an! Pranzul este inclus. Camerele se eliberea la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 18:55 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:30.


EXCURSII OPTIONALE - PRETURI INFORMATIVE

Excursie la Delphi: durata 1 zi (8h). Pret: 90 euro/persoana. Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana. Minimum 20 persoane participante.
Croaziera pe Marea Mediterana in Golful Saronicos. Pret informativ: 105 euro/persoana. Include: transfer autocar la punctul de imbarcare pe vas, croaziera, pranzul pe vas. Minimum 20 persoane participante. Excursia se efectueaza in cazul in care marea este linistita!
Excursie optionala la Cap Sounion. Pret informativ: 70 euro/persoana, incluzand transport auto, pranz/cina la o taverna pe malul marii si asistenta turistica. Minimum 20 persoane participante.
Excursie Tur de Argolis in Peloponez: durata 1 zi (8h) Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana. Pret: 90 euro/persoana. Intrarile la obiective sunt in plus aprox.12 €/persoana. Minimum 20 persoane participante.

Nota

 • GRUP MINIM 25 PERSOANE. Pentru un grup de 20-24 persoane se percepe un supliment de 15 €/persoana. Pentru un grup mai mic de 20 pax, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Recalcularea pretului se va face cel mai tarziu cu 16 zile inaintea plecarii.  De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.