www.aerocenter.ro
/
Europa / Portugalia / Azore - Terceira & Sao Miguel

Azore - Terceira & Sao Miguel

Galerie
×
Specialistii tai pentru Portugalia

Pacurariu Angela
Pacurariu Angela
rezervari@aerocenter.ro
0747111927
0264-439390

Bulta Alexandra
Bulta Alexandra
rezervari@aerocenter.ro
0749-154014
0264-439390

CE NE RECOMANDA?
De ce Aerocenter?
 • iubim ceea ce facem
 • cunoastem lumea
 • suntem informati
 • suntem creativi si flexibili
 • credem in valoare
 • peste 50.000 de turisti
 • peste 19 ani de activitate

Alatura-te paginii de Facebook - Agentie de Turism Cluj Napoca

ULTIMELE ARTICOLE din blog
Activ
Circuite individuale
Explorare

Azore - Terceira & Sao Miguel  

Cod oferta: 2015
Durata: 6 nopti
Masa: demipensiune
Plecare din: Bucuresti
Destinatie:
Portugalia
Puncte de interes: Azore Terceira Sao Miguel
de la
1.598 €/pers

Vezi preturi
print

Opinia noastra

Circuit Portugalia - Azore - Terceira & Sao Miguel, in perioada 15.08.2020 - 21.08.2020, 6 nopti cazare cu demipensiune.

Briefing

Ziua 1 - Bucuresti - Terceira
Ziua 2 - Terceira - Tur oras Angra Do Heroismo
Ziua 3 - Terceira
Ziua 4 - Terceira / Sao Miguel
Ziua 5 - Sao Miguel - Furnas
Ziua 6 - Sao Miguel - Sete Cidades
Ziua 7 - Sao Miguel - Bucuresti

Preturi

Plecare din Bucuresti
Perioada Pret
1598
Adauga la preferate

Pretul include

 • 6 nopti cazare cu mic dejun, astfel:
        - 3 nopti cazare in Angra do Heroismo la hotel Azoris Angra Garden 4* (sau similar)
        - 3 nopti cazare in Ponta Delgada la hotel Azoris Royal Garden 4* (sau similar); 5 cine + 2 pranzuri
 • transport avion compania LOT + TAP Portugal: Bucuresti Otopeni - Budapesta - Lisabona - Terceira si retur Ponta Delgada - Lisabona - Budapesta - Bucuresti Otopeni
 • transport avion cursa interna SATA Air Acores Terceira - Ponta Delgada
 • taxe de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii)
 • transfer de grup aeroport - hotel - aeroport
 • tur pietonal ½ zi in Angra do Heroismo cu ghid local
 • tur 1 zi al insulei Terceira cu ghid local
 • degustare branza in Cinco Ribeiras
 • tur pietonal Ponta Delgada cu insotitorul de grup
 • excursie 1 zi la Furnas si vizita la fabrica de ceai Gorreana
 • degustare prajitura traditionala cu branza (Quijada da Vila) in Vila Franca do Campo
 • excursie de ½ zi la Sete Cidades cu vizita la plantatia de ananas si degustare lichior
 • insotitor roman de grup
 • BONUS asigurarea medicala si storno Cocktail Travel Protection Plus (indiferent de varsta)
 • BONUS Transfer intern de grup din diverse orase ale tarii! Solicitarea de transfer trebuie mentionata in momentul efectuarii rezervarii, cu precizarea orasului de imbarcare a turistilor!

Pretul nu include

 • intrarile la obiectivele turistice
 • excursiile optionale
 • alte servicii decat cele mentionate in program

Descriere circuit pe larg

Ziua 1 (15.08.2020). Bucuresti - Terceira
Prezentare la Aeroportul Bucuresti Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 04:00 si imbarcare la cursa LOT LO2654 cu decolare la ora 06:00 spre Budapesta. Aterizare la Budapesta, trecere prin zona de tranzit a aeroportului si imbarcare la cursa Tap Portugal TP1253 cu decolare la ora 16:20 spre Lisabona. De la Lisabona, ne vom imbarca la cursa TP1823 cu decolare la ora 21:55 si sosire in insula Terceira la ora locala 23:25.
Transfer si cazare la hotel Azoris Angra Garden 4* (sau similar).

Ziua 2 (16.08.2020). Terceira - Tur oras Angra Do Heroismo
Mic dejun. In prima parte a zilei, vom porni intr-un tur pietonal al orasului. Angra do Herosimo este capitala insulei Terceira si a fost inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO inca din anul 1983.  Vom incepe vizita cu Muzeul Angra, gazduit de vechea manastire Sao Francisco, apoi vom face o plimbare prin minunata gradina a Ducelui de Bragança, unde vom putea admira numeroase specii de plante tropicale si subtropicale. Vom putea admira Palácio dos Capitães Generais, una dintre resedintele oficiale ale Presedintelui Guvernului Regional din Azore, Primaria, Catedrala Sé si golful Angra. Dupa-amiaza, timp liber pentru odihna sau plimbari individuale.
Seara, cina la un restaurant local. cazare la hotel Azoris Angra Garden 4* (sau similar).

Ziua 3 (17.08.2021) Terceira - turul insulei
Mic dejun. Astazi vom porni intr-un tur al insulei. In prima parte a zilei, vom putea admira Monte Brasil, Golful Salga (Baia da Salga), oraselul Porto Martins, Praia da Vitoria - unul dintre cele mai moderne orase din Azore, vom merge la punctul de belvedere de la Serra do Cume unde vom putea admira o priveliste frumoasa asupra golfului Praia da Vitoria precum si campurile verzi delimitate de ziduri de piatra vulcanica, iar apoi vom vizita São Sebastião. Vom servi pranzul la un restaurant local, iar apoi ne vom continua drumul catre Caldeira Guilherme Moniz – craterul are o deschidere de 15km diametru si adaposteste cel mai larg rezervor de apa din insula. Vom vizita de asemenea Vulcanul Algar do Carvão (deschis dupa-amiaza), piscinele naturale vulcanice de la Biscoitos, Misterios Negros, Doze Ribeiras, pe drumul caruia putem vedea insulele Sao Jorge si Pico, iar apoi ne vom opri in satul Cinco Ribeiras pentru o degustare de branza produsa local. In drumul catre Angra, vom trece prin satul Sao Mateus, un sat vechi pescaresc, in care majoritatea locuitorilor sai inca traiesc din pescuit si din cresterea bovinelor.
Seara, cina si cazare la hotel Azoris Angra Garden 4* (sau similar).

Ziua 4 (18.08.2021). Terceira / Sao Miguel
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbracare la cursa interna SATA Air Acores SP475 cud ecolare la ora locala 12:50. Sosire in Ponta Delgada la ora 13:30. Transfer la hotel Azoris Royal Garden 4* (sau similar). Dupa formalitatile de check-in, vom porni intr-un tur pietonal al orasului, impreuna cu insotitorul roman de grup. Ne vom plimba pe promenada din fata portului unde vom putea admira Fortareata Sao Bras ce dateaza din sec. XVI, ce astazi este in folosinta de Marina portugheza si gazduieste Muzeul Militar. In partea opusa este Praça 5 de Outubro unde se afla Biserica Nossa Senhora da Esperança. Mai departe, mergem catre centrul orasului, in Praça Gonçalo Velho Cabral, unde vom putea vedea arcadele originale ale portilor orasului ce dateaza din sec. XVIII. Trecand prin aceasta piata, ajungem la Igreja São Sebastião, construita din piatra neagra de bazalt, specifica cladirilor publice din Azore. Optional, va propunem un tur pentru observarea balenelor si delfinilor. Acestea pot fi observate in mediul lor natural.
Seara, cina si cazare la hotel Azoris Royal Garden 4* (sau similar).

Ziua 5 (19.08.2021). Sao Miguel - Furnas
Mic dejun. Turul incepe cu oprire la Vila Franca do Campo unde vom degusta faimoasa prajitura traditionala cu branza, Queijadas da Vila. Ne continuam drumul catre Furnas, unde vom vizita mai intai Parcul Terra Nostra, o frumoasa gradina botanica cunoscuta in intreaga lume. Ajungem la Lagoa das Furnas, unul dintre cele 3 lacuri vulcanice din Sao Miguel, cunoscut pentru apa de o culoare verde smarald si izvoarele termale din jur. Datorita activitatii din pamant, localnicii folosesc aburul pentru a gati traditionalul Cozida das Furnas. Acesta este un fel de mancare traditional compus din diferite tipuri de carne (bacon, coaste de porc, pui, chouriço – carnati traditionali portughezi) fierte impreuna intr-o oala introdusa in pamant. Acestea se fierb incet, aproximativ 5 ore. La ora pranzului, vom servi Cozida das Furnas la un restaurant local. Dupa pranz, ne vom continua drumul catre punctul de belvedere Pico do Ferro de unde vom putea admira o frumoasa priveliste asupra Lacului Furnas si al craterului vulcanic. Vom merge apoi catre fabrica de ceai Gorreana, unica in Europa. In drumul catre Ponta Delgada, ne vom opri si la punctul de belvedere Santa Iria.
Seara, cina si cazare la hotel Azoris Royal Garden 4* (sau similar).

Ziua 6 (20.08.2021). Sao Miguel - Sete Cidades
Mic dejun. Astazi vom incepe turul cu vizita unei plantatii de ananas, unde vom observa fructele in diferite stadii de crestere si unde vom degusta deliciosul lichior. Vom continua drumul catre Pico do Carvão de unde vom admira frumoase privelisti ale coastei insulei, lacurilor inconjurate de vegetatie luxurianta si a muntilor. Plecam mai departe catre punctul de belvedere Vista do Rei, de unde vom putea admira o frumoasa priveliste asupra lacului Sete Cidade, format pe craterul unui vulcan. Acesta este impartit in 2 lacuri, unul de culoare albastra si unul de culoare verde si este una dintre cele mai mari resurse de apa dulce din arhipelag. Vom vedea de asemenea Lacul Santiago, oraselul Sete Cidades si Mosterios.
Seara, cina si cazare la hotel Azoris Royal Garden 4* (sau similar).

Ziua 7 (21.08.2021) Sao Miguel - Bucuresti
Mic dejun. Timp liber pentru odihna sau plimbari individuale. Dupa-amiaza, transfer de la hotel la aeroportul Sao Miguel. Imbarcare la cursa TAP Portugal TP1862 cu decolare la ora 19:15. Sosire la ora 22:30 la Lisabona, trecere prin zona de tranzit si imbarcare la cursa TP 1250 cu decolare la ora 00:15 catre Budapesta. Imbarcare la cursa LOT LO2651 cu decolare la ora 13:00 si sosire la Bucuresti la ora locala 15:20.


EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE - PRETURI INFORMATIVE

• Observarea balenelor si delfinilor in mediul natural - 60 €/ persoana. Include: transport cu barca, ghid biolog marin, jacheta impermeabila si vesta de salvare. 

Nota

GRUP MINIMUM 16 PERSOANE.
 • Pentru un grup mai mic de 16 participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.