www.aerocenter.ro
/
Europa / Rusia / Moscova - Revelion 2021

Moscova - Revelion 2021

Galerie
×
Specialistii tai pentru Rusia

Kotecz Eduard
Kotecz Eduard
rezervari@aerocenter.ro
0757-096466
0264-439390

CE NE RECOMANDA?
De ce Aerocenter?
 • iubim ceea ce facem
 • cunoastem lumea
 • suntem informati
 • suntem creativi si flexibili
 • credem in valoare
 • peste 50.000 de turisti
 • peste 19 ani de activitate

Alatura-te paginii de Facebook - Agentie de Turism Cluj Napoca

ULTIMELE ARTICOLE din blog
Revelion 2021

Moscova - Revelion 2021  

Cod oferta: 2025
Durata: 4 nopti
Masa: mic dejun
Plecare din: Bucuresti
Destinatie:
Rusia
Puncte de interes: Moscova
de la
699 €/pers

Vezi preturi
print

Opinia noastra

Oferta Revelion Moscova 2021 cu plecare din Bucuresti, 4 nopti cazare cu mic dejun, in perioada 30.12.2020 - 03.01.2021.

Briefing

Ziua 1 - Bucuresti - Moscova
Ziua 2 - Moscova - La Multi Ani 2021!
Ziua 3 - Moscova
Ziua 4 - Moscova
Ziua 5 - Moscova - Bucuresti

Preturi

Plecare din Bucuresti
Perioada Pret
30.12.2020 - 03.01.2021
699
Adauga la preferate

Pretul include

 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotelul ales
 • transfer de grup aeroport - hotel - aeroport
 • transport avion compania LOT: Bucuresti Otopeni - Moscova - retur, via Varsovia
 • taxe de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
 • tur panoramic al orasului Moscova cu ghid local si insotitor roman de grup
 • insotitor roman de grup
 • Bonus! asigurarea medicala si storno (indiferent de varsta)
 • Bonus! Transfer intern de grup din diverse orase ale tarii! Solicitarea de transfer trebuie mentionata in momentul efectuarii rezervarii, cu precizarea orasului de imbarcare a turistilor

Pretul nu include

 • taxa de viza si procesare: 75 eur/ persoana (se plateste la agentie si poate suferi modificari pana la momentul aplicarii pentru viza)
 • intrarile la obiectivele turistice
 • excursiile optionale
 • alte servicii decat cele mentionate in program

Descriere circuit pe larg

Ziua 1 (30.12.2020). Bucuresti - Moscova
Prezentare la Aeroportul Bucuresti Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 03:30 si imbarcare la cursa LOT LO644 cu decolare la ora 05:35 spre Varsovia. Aterizare la Varsovia, trecere prin zona de tranzit a aeroportului si imbarcare la cursa LO675 cu decolare la ora 10:40 spre Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 14:50. Dupa preluarea bagajelor, vom porni intr-un tur panoramic al orasului, insotiti de ghidul local. Vom putea admira Piata Rosie, Kremlinul, Parcul Victoriei, Casa Alba, strada Arbat, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, Universitatea Lomonosov. Dupa vizitarea orasului, transfer si cazare la hotel.

Ziua 2 (31.12.2020). Moscova - LA MULTI ANI 2021!
Mic dejun. In prima parte a zilei, va propunem o vizita la Kremlin, fosta resedinta a tarilor rusi, si actuala resedinta oficiala a presedintelui Rusiei. Cetatea, cu zidurile sale de caramida rosie si cele 20 de turnuri, detine propria sa istorie. La ordinul Marelui Duce Yuri Dolgruky, in anul 1156 a fost construita ca fortareata din lemn, si reconstruita de-a lungul timpului. Aspectul actual a fost insa format in anul 1495, de catre cei mai buni arhitecti din Rusia si Italia. Vom putea admira Piata Catedralei, punctul central al Kremlinului. Aceasta este inconjurata de cele trei catedrale: Catedrala Adormirii Maicii Domnului, cea mai importanta biserica a Kremlinului, construita intre anii 1475-1479 si locul de incoronare a tarilor Rusiei, printre care amintim incoronarea lui Ivan Cel Groaznic in 1547. Catedrala Bunavestire a fost capela privata a familiei imperiale si are 9 cupole aurite, iar Catedrala Arhanghelului Mihail este necropola membrilor familiei imperiale rusesti. De asemenea, vom putea admira faimosul Clopot al lui Ivan cel Mare si Tunul Tarului. “Armory Chamber” sau Camera Armureriei este unul dintre cele mai vechi muzee ale Kremlinului. A fost fondata in 1511, dar constructia cladirii actuale dateaza din sec. XIX. Muzeul gazduieste o colectie nepretuita de arme, bijuteriile Coroanei Tarilor rusi, trasurile si tronurile acestora, mobilierul, rochiile regale, bijuteriile si cadourile diplomatice din sec. XII – XIX. Dupa-amiaza, timp liber si ultimele pregatiri pentru noaptea dintre ani! Puteti participa la Cina Festiva de Revelion in cadrul unuia dintre restaurantele din Moscova si apoi veti putea admira spectaculosul foc de artificii din Piata Rosie. LA MULTI ANI 2021!

Ziua 3 (01.01.2021). Moscova
Mic dejun. Timp liber pentru odihna, plimbari individuale, sau optional, va propunem o plimbare cu metroul moscovit, o impresionanta atractie turistica, fiind considerat un adevarat muzeu subteran. Fiecare statie are cate un decor spectaculos, acestea fiind realizate de renumiti sculptori rusi. Vom cobori pentru o plimbare pe strada Arbat, una dintre cele mai vechi strazi ale orasului. Initial, a fost parte a unei importante rute comerciale unde se gaseau un numar mare de mesteri. In sec. XVIII, Arbat a devenit una dintre cele mai prestigioase zone de locuit. In anii 1980, strada a devenit zona pietonala, un concept cu totul nou pentru Rusia acelor vremuri. Este un loc favorit de promenada, cu multe magazine, cafenele si restaurante. Fatadele in stil Empire alterneaza cu cele Art Nouveau, avand intre ele elemente neogotice. Casa avangardista cu doua turnuri construita de marele arhitect Konstantin Melnikov (1890-1974) pe o strada vecina cu Arbatul, pe la 1930, este considerata monument istoric in Patrimoniul Mondial UNESCO.

Ziua 4 (02.01.2021). Moscova
Mic dejun. Timp liber pentru odihna, plimbari individuale sau optional, va propunem o vizita la Galeriile Tretyakov. Acestea au fost fondate in anul 1856 de omul de afaceri si colectionar de arta, Pavel Tretyakov, pentru a expune lucrarile artistilor rusi. Acestea detin cea mai bogata colectie, de peste 150.000 de lucrari ale pictorilor si sculptorilor rusi din sec. XVIII – XIX, ca Brullov, Kiprensky, Aivazovsky, Ivanov sau Repin, precum si cea mai fina colectie de icoane rusesti. Printre comorile galeriei, se numara “Dimineata intr-o padure de pini” de Shishkin si Savitsky, “Alyonushka” de Vasnetsov, “Ivan cel Groaznic si fiul sau Ivan” de Repin si multe altele. De asemenea, puteti face o vizita si la Izmailovo Kremlin, un loc cu o atmosfera primitoare. Este un complex autentic unic, ce combina muzee (muzeul de vodka, paine, ciocolata, jucarii rusesti), ateliere de arta, piete si o varietate de activitati de divertisment. Arhitectura complexului in sine merita o atentie deosebita: Kremlinul este foarte colorat, iar in interiorul acestuia exista cladiri autentice din lemn, construite in stilul traditional rus. Mai mult decat atat, este locul perfect pentru a cumpara suveniruri traditionale, precum faimoasele matryoshkas, timbre, palarii, saluri si alte articole de imbracaminte.

Ziua 5 (03.01.2021). Moscova - Bucuresti
Mic dejun. Timp liber pentru odihna, plimbari individuale, sau optional, dupa eliberarea camerelor la ora 12:00, va propunem o croaziera pe Raul Moscova. In aceasta calatorie, veti putea descoperi si din alt punct de vedere toate atractiile principale ale orasului: Kremlin, Catedrala Sf. Vasile, Catedrala Mantuitorului, Manastirea Novodevichy, Manastirea Novospassky, monumental lui Petru cel Mare si multe alte obiective turistice. In cursul dupa-amiezii, transfer de la hotel la Aeroportul International Sheremetyevo. Imbarcare la cursa LOT LO678 cu decolare la ora locala 21:30 spre Varosvia. Imbarcare la cursa LO643 din Varsovia, cu decolare la ora locala 22:35 spre Bucuresti Aterizare la Bucuresti la ora locala 01:20.
 

EXCURSII OPTIONALE - PRETURI INFORMATIVE

Kremlin (teritoriu si catedrale) – 60 €/ persoana. Include: transport, bilet intrare, ghid local, insotitor roman de grup;
Armory Chamber – 55 €/ persoana. Include: transport, bilet intrare, ghid local, insotitor roman de grup;
Galeriile Tretyakov – 45 €/ persoana. Include: transport, bilet intrare, ghid local, insotitor roman de grup;
Izmailovo Kremlin – 20 €/ persoana. Include: transport, bilet intrare, ghid local, insotitor roman de grup;
Croaziera pe raul Moscova (vas Radisson spargator de gheata) – 55 €/ persoana. Include: transport, bilet intrare, ghid local, insotitor roman de grup;
Cina Festiva de Revelion – vom reveni ulterior cu detalii.

Nota

 • GRUP MINIMUM 21 PERSOANE. Pentru un grup de 16-20 persoane, tariful se majoreaza cu 30 EURO / persoana, pentru un numar mai mic de 16 participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.