Europa » Turcia » Circuit Revelion Istanbul 2019
www.aerocenter.ro

Circuit Revelion Istanbul 2019

Specialistii tai pentru Turcia

Kotecz Eduard
Kotecz Eduard
rezervari@aerocenter.ro
0757-096466
0264-439390
Bulta Alexandra
Bulta Alexandra
rezervari@aerocenter.ro
0749-154014
0264-439390


CE NE RECOMANDA?
De ce Aerocenter?
 • iubim ceea ce facem
 • cunoastem lumea
 • suntem informati
 • suntem creativi si flexibili
 • credem in valoare
 • peste 50.000 de turisti
 • peste 17 ani de activitate

Alatura-te paginii de Facebook - Agentie de Turism Cluj Napoca

ULTIMELE ARTICOLE din blog
Activ
Croaziere
Explorare
Revelion 2019

Circuit Revelion Istanbul 2019  

Cod oferta: 1701
Durata: 4 nopti
Masa: mic dejun
Plecare din: Bucuresti
Destinatie:
Turcia
Puncte de interes: Istanbul
de la
429 €/pers


print

Briefing

Ziua 1 - Bucuresti - Istanbul
Ziua 2 - Istanbul - Palatul Dolmabahce - Buyuk Ada - Marea Marmara
Ziua 3 - Istanbul - Seara Turceasca
Ziua 4 - Istanbul - Croaziera si Palatele Bosforului
Ziua 5 - Istanbul - Bucuresti

Preturi

Plecare din Bucuresti
Perioada Pret
30.12.2018 - 03.01.2019
429
Adauga la vacante preferate

Pretul include

 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 4*
 • transfer aeroport - hotel - aeroport
 • tur panoramic al orasului Istanbul (aprox.3 ore)
 • bilet de avion cu plecare din Bucuresti
 • bagaj de cala de 23 kg si de cabina/mana 10 kg/persoana
 • taxe de aeroport 140 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
 • asigurare medicala si storno
 • asistenta turistica locala in limba romana la transfer si la turul panoramic

Pretul nu include

 • excursii optionale
 • intrarile la obiectivele turistice
 • cheltuieli personale
 • bacsisul obligatoriu de 10 eur/persoana care se achita insotiotrului de grup pt soferi si ghizi locali
 • cina festiva de revelion optionala: 100 €/persoana
 • supliment optional 3 cine la hotel: 60 €/persoana

Descriere circuit pe larg

Ziua 1. Bucuresti - Istanbul - Turul panoramic al unicului oras pe doua continente
Prezentare la Aeroportul Bucuresti - Otopeni Henri Coanda la ora 06.00 dimineata pentru imbarcare la cursa TAROM RO261 cu decolare la ora 08.35 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 09.50. Tur panoramic in Istanbul, cu autocarul, aprox. 3 ore: Ortakoy, Eminonu, Karakoy, Podul Galata (fara intrari). Dupa-amiaza si seara libera pentru cumparaturi si explorarea pietonala a zonei istorice in care se afla hotelul. Cazare la hotel KENT 4*SUP.

Ziua 2. Istanbul - Palatul Dolmabahce - Buyuk Ada - Marea Marmara
Mic dejun. Timp liber. Optional, turul 7 Insule ale printilor, transport cu tramvaiul pana la port si imbarcare pe vas de linie, cu destinatia finala Buyuk Ada, unde faceti o placuta plimbare cu faetonul (trasura) si unde sunteti asteptati cu un pranz pescaresc gustos. Va propunem alternativ turul Palatului Dolmabahce si doua continente, un tur de jumatate de zi ce include vizitarea ultimului palat al sultanilor, construit in sec. al XIX-lea de arhitectii otomani Karabet si Nikogos Balyan pe o suprafata de 110 mii mp, locul unde parintele Turciei moderne Mustafa Kemal Ataturk, a trecut in nefiinta in 1938. Din anul 1952 Palatul devine muzeu, adapostind o pretioasa colectie de antichitati europene, mobilier, candelabre, in 285 de camere si 46 de sali. In cateva minute aveti sansa sa traversati Bosforul pe podul cu acelasi nume, ce uneste cele doua continente, sa suiti pe Culmea Camlica, de unde aveti o panorama completa a orasului, a Marii Marmara si a Marii Negre. Cazare la hotel KENT 4*SUP. Seara, participare OPTIONALA  la CINA FESTIVA de Revelion, langa hotel. La Multi Ani 2019!

Ziua 3. Istanbul - Seara Turceasca
Mic dejun. Zi libera pentru odihna si plimbare. Seara, va propunem optional, o Cina traditionala turceasca la Restaurantul Sultana 1001 de Nopti www.sultanas-nights.com sau la Kervansaray www.kervansaraytr.com. Cazare la hotel KENT 4*SUP.

Ziua 4. Istanbul - Croaziera si Palatele Bosforului
Mic dejun. Timp liber sau optional o Croaziera pe Bosfor, cu vizita la fabrica de pielarie si la Bazarul Egiptean. Se face o scurta oprire la mormantul lui Suleyman Magnificul si apoi se traverseaza centrul istoric spre imbarcarea pe vasul de croaziera cu plecare din Portul Galata. Aveti sansa sa navigati prin Stramtoarea Bosfor ce desparte cele doua continente, Europa si Asia si uneste apele Marii Negre cu Marea Marmara. De pe vas puteti admira de-a lungul Bosforului: Palatul Dolmabahce, Palatul Beylerbeyi, Palatul Ciragan, cartierele rezidentiale cu vile si conace de lemn, Fortareata Rumeli, cele doua poduri, Patriarhia Ortodoxa din Fanar, zidul bizantin de aparare lung de 22 km, ce a reprezentat cea mai puternica fortificatie a evului mediu. Se face o oprire si se da timp liber pentru vizitarea Bazarului Egiptean, de mirodenii, construit intre 1597 - 1664 si considerat al doilea bazar acoperit ca vechime din Istanbul. Cazare la hotel KENT 4*SUP.

Ziua 5. Istanbul - Bucuresti 
Mic dejun. La ora 12.00 predarea camerelor, iar bagajele se pot depozita la camera de bagaje a hotelului. Timp liber. Transfer in jurul orei 14.30 de la hotel la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM RO264 cu decolare spre Bucuresti la ora 18.35. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora 19.50.

Nota

 • Conditii de realizare a grupului
GRUP MINIMUM 30 PERSOANE. Pentru grup mai mic de 30 de persoane, se percep urmatoarele diferente: intre 25 si 29 persoane platitoare se achita un supliment de 25 €/persoana. Suplimentul SE FACTUREAZA IN MOMENTUL DEFINITIVARII GRUPULUI.