Orientul Mijlociu » Iordania » Oferta Revelion Iordania 2019
www.aerocenter.ro

Oferta Revelion Iordania 2019

Specialistii tai pentru Iordania

Kotecz Eduard
Kotecz Eduard
rezervari@aerocenter.ro
0757-096466
0264-439390


CE NE RECOMANDA?
De ce Aerocenter?
 • iubim ceea ce facem
 • cunoastem lumea
 • suntem informati
 • suntem creativi si flexibili
 • credem in valoare
 • peste 50.000 de turisti
 • peste 17 ani de activitate

Alatura-te paginii de Facebook - Agentie de Turism Cluj Napoca

ULTIMELE ARTICOLE din blog
Revelion 2019

Oferta Revelion Iordania 2019  

Cod oferta: 1709
Durata: 8 nopti
Masa: mic dejun
Plecare din: Bucuresti
Destinatie:
Iordania Israel
Puncte de interes: Amman Madaba Muntele Nebo Petra Wadi Rum Al Aqaba Marea Rosie Marea Moarta
de la
1.280 €/pers
* toate taxele incluse

print

Briefing

Ziua 1 - Bucuresti - Amman
Ziua 2 - Amman - Madaba - Muntele Nebo - Petra
Ziua 3 - Petra
Ziua 4 - Petra
Ziua 5 - Wadi Rum - Aqaba
Ziua 6 - Aqaba - Marea Rosie
Ziua 7 - Aqaba - Marea Moarta - Marea Rosie
Ziua 8 - Aqaba - Marea Moarta
Ziua 9 - Amman - Bucuresti

Preturi

Plecare din Bucuresti
Perioada Pret
27.12.2018
1280
Adauga la vacante preferate

Pretul include

 • transport cu avionul Bucuresti - Amman si retur cu compania TAROM
 • 8 nopti cazare cu mic dejun in camera standard: 1 noapte in Amman la hotel 4*, 2 nopti in Petra la hotel 4*, 1 noapte la tabara in desertul Wadi Rum, 3 nopti in Aqaba la hotel 5*, 1 noapte la Marea Moarta la hotel 5* (prima si ultima noapte de cazare vor fi petrecute partial la hotel)
 • 6 cine la hoteluri conform programului
 • supliment cina festiva de Revelion la hotel in Aqaba (bauturile nu sunt incluse)
 • o seara speciala in desert cu cina zarb
 • transport cu autocar local modern dotat cu aer conditionat pentru tot traseul
 • vizitele si excursiile prevazute in program: Amman, Madaba, Mt. Nebo, Petra, plimbare cu jeepul in desertul Wadi Rum, Marea Rosie, Marea Moarta
 • ghid local
 • insotitor roman de grup
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

Pretul nu include

 • excursiile optionale (camel ride la rasaritul de soare in desert, zbor cu balonul deasupra desertului Wadi Rum, croaziera pe Marea Rosie la Aqaba, Betania)
 • alte mese decat cele mentionate in program
 • bauturile la mese
 • asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandata, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)
 • bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (recomandate, aprox 40 USD/ persoana)

Descriere circuit pe larg

Ziua 1 - Bucuresti - Amman
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 22:30 pentru imbarcare pe zborul companiei TAROM spre Amman. Decolare la ora 00:30 si aterizare la ora 03:10 in Amman. Dupa efectuarea formalitatilor de obtinere a vizei, transfer si cazare la hotel Sulaf Luxury 4* sau similar in Amman.
 
Ziua 2 - Amman - Madaba - Muntele Nebo - Petra
Mic dejun. Dimineata vom vizita Amman, capitala Iordaniei, un oras relativ tanar in care putem simti la modul relaxat atmosfera Orientului Mijlociu. Amman este raspandit acum pe 19 dealuri si continua sa se extinda. Situata pe cel mai inalt deal din Amman se afla citadela, care contine cladiri din perioade istorice diferite: Templul lui Hercule, Palatul Omayad, biserica bizantina, iar la poalele sale se afla teatrul roman cu 6000 de locuri. Dupa ce vizitam citadela, vom avea timp liber pentru o plimbare prin souq (piata traditionala). Plecam spre orasul Madaba, renumit pentru mozaicurile din perioada bizantina, iar cel mai faimos este cel din interiorul bisericii ortodoxe Sf. Gheorghe care reproduce pe o parte din pardoseala o harta a Tarii Sfinte. Mozaicul, care dateaza din anul 560, ilustreaza pe aceasta harta Palestina, Ierusalimul, orasul Bethleem, raul Iordan si Marea Moarta. La 10 km distanta de Madaba se afla Muntele Nebo, inalt de 1000 m. Conform traditiei iudaice, se spune ca acesta este muntele de pe care Moise a privit spre Pamantul Fagaduintei si unde Profetul ar fi si murit. Ne continuam calatoria spre Petra, unde vom ajunge in cursul serii. Cina si cazare la hotel Sella Petra 4* sau similar.
 
Ziua 3 - Petra (orasul de piatra), Patrimoniu UNESCO
Mic dejun. Vom dedica intreaga zi descoperirii acestui oras uimitor, una din cele sapte minuni ale lumii moderne. Petra a fost descoperit in anul 1812 de catre calatorul elvetian Johann Ludwig Burckhardt, dar cercetarile arheologice au inceput abia un secol mai tarziu. Desi originile orasului sunt mai vechi, acesta si-a atins apogeul in timpul in care a fost capitala regatului nabateenilor, un trib nomad de arabi care a ocupat aceste teritorii in secolul IV i.Hr. Dezvoltarea orasului s-a datorat amplasarii sale strategice pe o ruta a caravanelor care aduceau matasuri si mirodenii. Totusi, Petra ramane invaluit in mister, ca si poporul care a construit orasul. In 1985 orasul Petra a fost inclus pe lista monumentelor universale UNESCO si a fost descris drept una dintre cele mai pretioase mosteniri culturale ale omenirii. Vom descoperi si noi cele mai importante constructii din oras: Trezoreria, teatrul roman, mormintele regale, aleea coloanelor. Este important de stiut ca vizita orasului Petra se face integral mergand pe jos, pe teren accidentat pe alocuri si nu este potrivita persoanelor care au dificultati in a merge pe jos timp indelungat. Pentru aceasta vizita, incaltamintea confortabila este esentiala. Intoarcere la hotel in Petra, cina si cazare.
 
Ziua 4 - Petra - Wadi Rum - O noapte in desert
Mic dejun. Dimineata vizitam Little Petra, un sit arheologic situat la nord de Petra, unde se afla vestigiile unei asezari nabateene mai mici, dupa care ne indreptam spre desertul Wadi Rum sau Valea Lunii. Aici vom face un tur cu jeepul de aproximativ doua ore, in cadrul caruia vom admira frumusetea magnifica a acestei vai desertice. Vantul si vremea au cioplit formatiuni stancoase uimitoare precum cei sapte stalpi ai intelepciunii. Unele stanci din acest desert poarta petroglife si inscriptii antice, ca o adevarata biblioteca in aer liber. Vom vizita un trib de beduini, locuitori ai acestui desert, si vom fi serviti cu ceai si cafea. In aceasta noapte vom dormi intr-o tabara din desertul Wadi Rum, o experienta unica ce trebuie incercata macar o data. Cazarea in tabara din deesert este in corturi standard cu baie proprie; paturile sunt echipate cu saltele incalzite electric deoarece nu toate corturile au sistem clasic de incalzire. In aceasta seara vom participa la o cina traditionala numita zarb. Mancarea se prepara intr-un mod traditional specific desertului: preparatul se aseaza pe un suport cu 3 platouri suprapuse care se introduce in pamant, cu foc dededubt si deasupra. Aceasta cina in desert este o experienta iordaniana autentica.
 
Ziua 5 - Wadi Rum - Aqaba
Dimineata devreme, sunt disponibile urmatoarele activitati optionale in tabara din desert: plimbare cu camila la rasarit de soare sau zbor cu balonul deasupra desertului Wadi Rum (zborul este sub rezerva disponibilitatii si a conditiilor meteorologice). Dupa micul dejun, ne indreptam spre Aqaba, statiune situata in golful cu acelasi nume, la Marea Rosie. Sosire in Aqaba si cazare la hotel Movenpick Resort Aqaba 5* sau similar. Participare la cina festiva de Revelion la hotel. LA MULTI ANI 2019!
 
Ziua 6 - Aqaba - Marea Rosie
Mic dejun la hotel. Va propunem doua zile libere in care sa va bucurati de soarele si clima placuta a acestei statiuni de pe tarmul Marii Rosii. Orasul detine si un interesant fort construit de mameluci in secolul al XVI-lea. Insa, cea mai mare bucurie si comoara a Marii Rosii sunt recifele de corali pe care va propunem sa le explorati intr-o croaziera optionala pe mare unde veti putea face snorkeling.
 
Ziua 7 - Aqaba -  Marea Moarta - Excursie optionala la Betania - Aqaba -  Marea Rosie
Mic dejun la hotel. Va propunem doua zile libere in care sa va bucurati de soarele si clima placuta a acestei statiuni de pe tarmul Marii Rosii. Orasul detine si un interesant fort construit de mameluci in secolul al XVI-lea. Insa, cea mai mare bucurie si comoara a Marii Rosii sunt recifele de corali pe care va propunem sa le explorati intr-o croaziera optionala pe mare unde veti putea face snorkeling.
 
Ziua 8 - Aqaba - Marea Moarta - Excursie optionala la Betania
Mic dejun la hotel. In cursul diminetii vom pleca spre Marea Moarta. Sosire si cazare la hotelul Holiday Inn Dead Sea 5* sau similar. Vom petrece aceasta jumatate de zi langa tarmul Marii Moarte, locul de pe pamant situat la cea mai joasa altitudine: 410 m sub nivelul marii. Combinatia de apa si sare creeaza peisaje unice pe tarmul acestui lac foarte sarat. Apa este atat de sarata, incat oricine poate sa pluteasca usor pe suprafata acesteia. S-a demonstrat ca apa deosebit de sarata, precum si namolul terapeutic au beneficii deosebite pentru sanatate. De asemenea, puteti opta pentru o excursie optionala la Betania, situat in apropiere de Marea Moarta. Betania este un loc cu o incarcatura spirituala aparte, deoarece acesta este, conform unor teorii locul botezului lui Isus. Betania din Iordania este mentionata de mai multe ori in biblie si nu trebuie confundata cu localitatea omonima din Israel. Se pare ca in apropiere Iosua i-a trecut Iordanul pe israeliti spre Pamantul Fagaduintei. Din Noul Testament aflam ca Mantuitorul s-a retras la Betania, dincolo de Iordan, dupa ce a fost alungat cu pietre din Ierusalim. Intoarcere la hotel, cina si cazare pana la miezul noptii.
 
Ziua 9 - Amman - Bucuresti
Dupa miezul noptii (noaptea de 03/04 ianuarie), transfer la aeroportul din Amman pentru imbarcare pe zborul companiei Tarom spre Bucuresti. Decolare din Amman la ora 04:00 dimineata, sosire in Bucuresti la 06:40.

Nota

 • Taxele de aeroport in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna august 2018. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
GRUP MINIM:
 • 25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.