<< Inapoi

Fam. Zavelca - SUA & Mexic 2014


Fam. Zavelca - SUA & Mexic 2014

Buna ziua d-ra Alina,

N-am intors din vacanta si ne simtim datori sa va impartasim impresiile, dar mai ales sa va multumim pentru recomandarile in ceea ce priveste alegerea hotelurilor. Daca pt NY si Miami cazarile au fost ok (pozitia a fost de apreciat), pentru Mexic a fost de exceptie. Hotelul ales de dumneavoastra merita toti banii,aprecierile sunt la superlativ pentru toate serviciile acestui resort. Daca n-ati fi insistat sa-l pastram in program, nu ne-am fi bucurat de aceasta sedere placuta. MULTUMIM MULT !!!! 
 
Daca poate fii de folos pentru alti clienti, ceva din experienta noastra, le-as sugera ca la fiecare hotel sa solicite la cazare pentru NY - etaj superior, pentru Miami - vedere la mare, iar pentru Mexic - parter la piscina. Am platit foarte putin pentru aceste "pretentii", cate 20$ de familie la fiecare hotel. Suma e nesimnificativa pentru ceea ce primesti in schimb.
 
Avem amintiri placute din aceasta vacanta si dorim sa mentinem legatura pt urmatoarele vacante. (deja, in septembrie fiica mea pleaca cu prietenii in Bali, tot cu agentia dumneavoastra; la fel si finii nostrii.)
Ce sa mai spunem, va recomandam cu incredere tuturor celor care-si doresc vacante frumoase!

Toate cele bune!   Ligi Zavelca