<< Inapoi

Andreea - octombrie 2015


Andreea - octombrie 2015

Buna Alina,
 
Bunnn sa incepem, hotelul din Cancun a fost foarte dragut, am fost bucuroasa de alegerea facuta, deoarece serviciile au fost de foarte buna calitate, iar aici vreau sa pun accentul pe mancare & bautura. Majoritatea timpului l-am petrecut in hotel, deoarece pentru noi nu era prima data in Cancun; am facut si o excursie la Xcaret, unde din nou am fost foarte multumiti. Singurele "black points" sa le spun asa, nu am avut muzica la piscina hotelului, deoarece am inteles ca au avut multe plangeri in trecut pe acest motiv si preturile la excursii in incinta hotelului erau cu mult mai mari decat cele din oras sau de pe plaja. 
Vegas... Am fost de nenumarate ori in State dar in Vegas nu si vreau sa-ti spun ca am ramas impresionati...intr-adevar este orasul care nu doarme niciodata si unde poti face orice, oricand, la orice ora din zi si din noapte "Orasul care nu doarme niciodata".
Hotelul a fost unul linistit, fara casino, asta am si vrut, situat intre Aria si Bellagio. Am fost la Canyon unde din nou ramai mut, le astepti sa fie efectul wowwww, dar cand ajungi acolo ramai mut de uimire; ne-am plimbat cu elicopterul pe Strip, unde din nou este "once in a lifetime ".....In rest bani sa ai, ca poti face tot ce-ti pofteste inima.
Iar ca black points la hotelul din Vegas, poate sunt carcotasa dar asta e, totusi am platit pentru aceste servicii, chiar daca era hotel de 5 stele nu aveam halat de baie si papucei. 
Cam atat, in rest ne-am simtit foarte bine. Atasez mai jos cateva poze, le-am selectat aleatoriu deoarece sunt fff multe, mii, le poti  alege pe cele care iti plac tie, pacat ca se pierde din claritate atunci cand sunt trimise pe mail, dar nu are nimic.
 
 
Iti multumesc
Andreea