/
Asia / Indonezia / Alte insule din Indonezia

Alte insule din Indonezia 2020 Indonezia

Galerie
×
Specialistii tai pentru Indonezia

Hencz Lorena
Hencz Lorena
rezervari@aerocenter.ro
0747-040565
0264-439390

Salagean Liviu
Salagean Liviu
rezervari@aerocenter.ro
0753-141638
0264-439390

Situata in partea de est a Indoneziei, la 35 de km de Bali, Lombok este cea mai populara destinatie din provincia Nusa Tenaggara. Insula masoara 80 de kilometri de la est la vest si aproximativ aceeasi distanta de la nord la sud, suprafata fiind acoperita de paduri tropicale si zone aride, unde precipitatile pot sa lipseasca luni la rand. Aproximativ 90% din locuitori sunt musulmani, dar cultura si limba vorbita de acestia este unica in arhipelag. Binecuvantata cu plaje frumoase, cascade spectaculoase, paduri tropicale mereu verzi si un vulcan impunator - muntele Rinjani, Lombok este un paradis tropical care imbina armonios exoticul cu spiritul de aventura. Populara in randul cuplurilor aflati in luna de miere, Lombok este locul perfect unde sa va relaxati pe plaja, sa practicati surfing sau sa descoperiti pe jos atractiile naturale ascunse ale insulei.  

Clima
Lombok are o clima tropicala, cu 2 sezoane: sezonul secetos, intre lunile mai si octombrie si sezonul ploios, care tine intre lunile noiembrie si aprilie. Temperatura este de regula constanta pe tot parcursul anului, cu valorii cuprinse in intervalul 21-33°C.

Atractii
  • Senggigi: Bucurandu-se de o locatie perfecta, de-a lungul unor golfuri naturale spectaculoase, Senggigi este cea mai populara statiune turistica din insula Lombok. Pe langa nisipurile fine si apele limpezi, aici poti vedea apusuri de soare memorabile, unde culorile de rosu si portocaliu picteaza in fiecare seara tablouri romantice pe care numai aici le poti admira. In partea de nord a statiunii veti gasi numeroase golfuri izolate, care va vor da prilejul de a va relaxa pe o plaja cu adevarat privata. Hotelurile din statiune ofera un raport calitate-pret excelent, cu tarife accesibile si servicii de calitate la toate categoriile.  
  • Insulele Gili: Nicio vacanta in Lombok nu este completa fara cateva zile petrecute in insulele Gili. Cele 3 insule care alcatuiesc arhipelagul se bucura fiecare de plaje albe splendide, ape albastre cristaline si de o viata marina spectaculoasa, fiind cadrul de vacanta perfect pentru iubitorii de snorkeling, scufundari si alte sporturi acvatice.
  • Komodo Island: Situata intre insulele Sumbawa si Flores, insula Komodo face parte din Parcul National Komodo, rezervatie inclusa din anul 1991 in Patrimoniul Mondial UNESCO. O vizita aici va ofera prilejul de a vedea de aproape temutii dragoni Komodo, cele mai mari soparle din lume. Hranindu-se cu animale salbatice si capre crescute de localnici, unele exemplare din insula ating pana la 3 metri lungime.  
  • Plaja Kuta: Situata pe coasta de sud a insulei, plaja Kuta este indragita in special de iubitorii de sporturi nautice datorita conditiilor perfecte de surfing. Nisipurile albe, apele de culoarea turcoazului, dealurile pitoresti si atmosfera plina de viata au transformat-o  intr-una dintre cele mai cunoscute statiunii turistice din Indonezia.   
  • Muntele Rinjani: Considerat de localnici un loc sacru, muntele Rinjani este una dintre atractiile care-i ofera insulei Lombok un farmec aparte in fata celorlate insule din Indonezia. Cei care iubesc aventura in mijlocul naturii vor gasi aici unele dintre cele mai bune si antrenante trasee de trekking din sud-estul Asiei.  
  • Mataram: Mataram, capitala din Lombok, este locul ideal daca vreti sa invatati mai multe despre cultura si traditiile insulei. Veti putea planifica excursii in imprejurimi, vizita muzeul Nusa Tenggara Barat, casa a unei vaste colectii de arta traditionala sau veti putea vedea expozitii de arta si spectacole in unul dintre teatrele de care orasul se bucura. 


Filtreaza oferte
Buget
si
Perioada: calendar
calendarRating: Pret:
Indonezia  pe scurt
BEST TIME TO GO: mai-octombrie
BEST VALUE:
FUS ORAR: Ora Romaniei +5/+7 ore
DURATA ZBORULUI:
BUGET: de la 1080 euro
VIZA: Nu este necesara viza.
ULTIMELE ARTICOLE din blog
Activ
Circuite individuale
Explorare
Plaja
Descopera Trei Insule de Vis: Bali, Lombok si Gili
Asia > Indonezia > Alte insule din Indonezia
Descopera Trei Insule de Vis: Bali, Lombok si Gili
9 nopti cu mic dejun
plecare din Bucuresti
Destinatie:
Indonezia
Prin acest tur vei descoperi 3 dintre cele mai populare destinatii de plaja din Indonezia: Insula Bali, Insula Lombok si linistita insulita Gili Trawangan. Resorturile propuse sunt unele dintre cele mai apreciate din categoria lor.
de la
1.380
Puncte de interes: Denpasar Lombok Senggigi Gili Trawangan
1