<< Inapoi

Yvette - Zakynthos 2015


Yvette - Zakynthos 2015

Vara aceasta ca destinație turistica am ales insula Zakynthos. Am fost foarte plăcut impresionați de insula si de cazarea aleasa. Insula este înconjurată de Marea Ionica care este de o culoare incredibila, un albastru de toate nuanțele posibile de la albastru închis pana la turcoaz. Daca alegi Zakynthos cu siguranța nu te vei plictisi, pe lângă excursiile pe insula sau in in jurul insulei, poti sa profiți de toate sporturile acvatice posibile. Capitala insulei este minunata, seamana putin cu Venetia. In capitala poti ajunge foarte usor cu autobuz din orice statiune. Este un oras micut dar pentru toata lumea si pentru cei care doresc sa viziteze muzee, dar si pentru cei care vor sa faca shopping.

Noi am fost cazati la hotelul Dinos din statiunea Tsilivi, este un hotel de 3 stele. Nu am avut asteptari foarte mari deorece se stie ca grecii au alte standarde când vine vorbe de hoteluri. Hotelul a fost peste asteptari, camere spatioase si curata, piscina nu era foarte mare, dar potrivita pentru putina "balaceala". Proprietarii sunt draguti si te ajuta cu orice este nevoie. Hotelul nu este localizat chiar in" inima" statiunii,  deorece se afla la 10/15 min de mers pe jos fata de centru si 10 min fata de plaja. Initial
am considerat acest aspect un dezavantaj, dar e bine sa fii departe de galagie. Inca un avantaj pentru acest hotel ar fi distanta pana in statia de autobuz 7 min de mers pe jos, iar pana la magazin 5 min (de aici erau plecariile pentru excursiile optionale).

Plaja in Tsilivi este una foarte frumoasa, nisipul este foarte fin, iar marea minunata, temperatura perfecta si fara pietre.

Recomand cu incredere insula Zakynthos, este o insula pentru toate buzunarele.