www.aerocenter.ro
/
Africa / Africa de Sud / South African Discovery

South African Discovery

Galerie
×
Specialistii tai pentru Africa de Sud

Salagean Liviu
Salagean Liviu
rezervari@aerocenter.ro
0753-141.638
0753-141.639

Covaciu Alina
Covaciu Alina
rezervari@aerocenter.ro
0747-111.928
0753-141.639

CE NE RECOMANDA?
De ce Aerocenter?
 • iubim ceea ce facem
 • cunoastem lumea
 • suntem informati
 • suntem creativi si flexibili
 • credem in valoare
 • peste 50.000 de turisti
 • peste 20 ani de activitate

Alatura-te paginii de Facebook - Agentie de Turism Cluj Napoca

ULTIMELE ARTICOLE din blog
Activ
Circuite individuale
Explorare
Plaja
Circuite Safari

South African Discovery  

Cod oferta: 2016
Durata: 15 nopti
Masa: conform itinerar
Plecare din: Bucuresti
Destinatie:
Africa de Sud
Puncte de interes: Cape Town Wellington Oudtshoorn Knysna Port Alfred Wild Coast St. Lucia Swaziland Hazyview Kruger National Park Johannesburg
de la
3.190 €/pers
* toate taxele incluse
Vezi preturi
print

Opinia noastra

Exploreaza si traverseaza Africa de Sud si Swaziland, de la Vest spre Est, din Cape Town in St. Lucia si la final in Johannesburg intr-un memorabil tur de 16 zile. Aventura te va purta de la plajele cu nisip fin la celebrul masiv de granit, de la safari si vegetatia tropicala a Coastei Salbatice pana la cea mai mare metropola a Africii de Sud. Vei putea testa si gusta bere artizanala, renumitele vinuri din Wellington, dar si preparate din bucataria traditionala.

Briefing

Ziua 1 - Cape Town
Ziua 2 - Cape Town
Ziua 3 - Cape Town - Wellington via Cape Winelands
Ziua 4 - Wellington - Oudtshoorn via Route 62
Ziua 5 - Oudtshoorn - Knysna via Cango Caves
Ziua 6 - Knysna
Ziua 7 - Knysna - Port Alfred via Eastern Garden Route
Ziua 8 - Port Alfred - Wild Coast
Ziua 9 - Wild Coast
Ziua 10 - Wild Coast - Harding
Ziua 11 - Harding - St. Lucia
Ziua 12 - St. Lucia - Swaziland
Ziua 13 - Swaziland - Hazyview via Kruger National Park
Ziua 14 - Kruger National Park
Ziua 15 - Hazyview - Johannesburg via Panorama Route
Ziua 16 - Plecare Johannesburg

Preturi

Momentan nu avem oferte !

Pretul include

 • bilet de avion cu plecare din Bucuresti
 • taxe de aeroport
 • transfer aeroport - hotel
 • mesele mentionate in itinerar (15xMic dejun si 6xcina)
 • excursile mentionate in itinerar ca fiind incluse in pret
 • cazare la hotelurile si lodge-urile specificate :degustare de branzeturi si vin, vizitarea cramelor, tur de oras Stellenbosch, croaziera St Lucia Estuary, vizita la ferma de struti, explorare Cango Caves
 • taxe de intrare: Taalmonument, Garden Route National Park, Storms River Bridge, Kruger National Park, Blyde River Canyon, Bourke`s Luck Potholes, Wonder View
 • taxe de conservare a parcurilor
 • 2 game drive-uri

Pretul nu include

 • asigurare medicala si storno
 • taxa de viza pentru Africa de Sud cu 2 intrari
 • taxa de viza pentru Swaziland
 • bacsis
 • excursii optionale

Descriere circuit pe larg

Ziua 1. SOSIRE CAPE TOWN
Odata ajuns la hotel, te vei putea bucura de o zi cu program liber sau vei avea posibilitatea de a te alatura unei excursii optionale (contra cost) la Table Mountain (tinand cont de conditiile meteo). O alta optiune este o plimbare prin faimosul cartier Malay, centrul orasului, gradinile Company sau Castle of Good Hope. Dupa-amiaza vei fi asteptat la hotel unde te vei intalni cu ghidul turistic pentru o informare despre viitoarea calatorie. In jurul orei 18:30 poti lua cina in incinta hotelului (contra cost) sau la restaurantele din apropiere.
Cazare: La Splendida sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 2. CAPE TOWN
Cape Town este recunoscut ca fiind un oras foarte bogat in istorie si plin de viata, care se mandreste cu nenumarate oferte de excursii si activitati. Dupa masa de dimineata, vei putea petrece timpul descoperind orasul sau vei avea posibilitatea de a opta pentru o excursie organizata (contra cost) la Cape Point. Excursia include vizitarea Cape Point, minunata plaja Boulder si Gradina botanica Kirstenbosch. Cina se poate servi la hotel sau la restaurantele din oras.
Cazare: La Splendida sau similar.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 3. CAPE TOWN spre WELLINGTON via CAPE WINELANDS (±115km)
Ziua incepe dupa servirea micului dejun, te vei indrepta in directia nord-vest spre orasul Wellington, traversand prin regiunea Cape Winelands. Vei putea savura o bere artizanala in celebra regiune, inainte de a face un popas in orasul universitar Stellenbosch. Vei lua parte la un tur de oras prin care vei descoperi siturile istorice ale acestuia si arhitectura specifica coloniilor olandeze. Aceste situri sunt unele dintre cele mai vechi constructii ce se mai gasesc pe teritoriul Africii de Sud. Calatoria continua spre Paarl, iar aproape de acest oras se va putea servi si pranzul la unul dintre restaurantele din zona. Orasul Paarl este al treilea oras ca vechime din tara si este renumit pentru masivul de granit Paarl Rock, aflat pe locul al doilea in clasamentul mondial ca si marime. In continuare poti vizita Africaanse Taalmonument si muzeul acesteia. Urmatoarea oprire va fi orasul Wellington situat in inima regiunii Cape Winelands, un oras celebru pentru podgoriile sale, gradini spectaculoare si este recunoscut ca fiind unicul producator de whisky al Africii de Sud. Odata ajuns la hotel, te vei putea relaxa inainte de masa de seara (contra cost).
Cazare: Val du Charronb Wine & Olive Estate Guest House sau similar.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4. WELLINGTON spre OUDTSHOORN via ROUTE 62 (±390km)
Dimineata vei porni spre Oudtshoorn via ruta 62 care traverseaza Klein Karoo prin pasajul Bainskloof. Pasajul, recunoscut si sub numele de `Gateway to North`, a fost construit in 1854 si este declarat monument national si natural, oferind o priveliste de neegalat asupra zonei. Lungimea pasajului este de 18 km. Calatoria continua cu un tur al cramelor din Robertson Wine Valley, unde poti participa la degustari de vinuri si poti servi masa de pranz (contra cost).
Cazare: De Zeekoe Guest Farm sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 5. OUDTSHOORN spre KNYSNA via PESTERILE CANGO  (±160km)
Ziua debuteaza cu drumul spre localitatea Knysna prin Pasul Outeniqua. Urmatoarea oprire va avea loc in afara orasului Oudtshoorn, in valea Cango unde vei vizita pestera Cango, o lume subterana spectaculoasa. Dupa intoarcerea la nivelul solului, urmeaza vizitarea fermei de struti, unde vei putea afla mai multe despre aceasta industrie. Pranzul se poate servi in incinta fermei. Dupa-amiaza se continua calatoria spre Knysa via Pasul Outeniqua. Aceasta trecere a fost construita de prizonierii de razboi in perioada 1943-1951, conectand zona semi-arida Klein Karoo si drumul de coasta Garden Route. Vei putea face fotografii in diverse puncte panoramice precum Map of Africa, inainte de a ajunge in Knysna. Cina se va putea servi la hotel (contra cost).
Cazare: Madison Manor sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 6. KNYSNA
Dupa servirea micului dejun, vei putea beneficia de o excursie optionala si anume vizitarea rezervatiei naturala Featherbed. Te vei imbarca la bordul unui ferryboat, iar pe parcursul calatoriei, ghidul iti va oferi informatii legate de povestea orasului Knysna si imprejurimile sale. Vei putea opta pentru o plimbare de 2,2 km prin padurea Milkwood de-a lungul coastei. Vei servi pranzul la un restaurant in aer liber, admirand peisajul natural de langa malul lagunei si de sub coroana bogata a arborilor.
Cazare: Madison Manor sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 7. KNYSNA spre PORT ALFRED via EASTERN GARDEN ROUTE (±410km)
Dimineata se pleaca spre orasul Port Alfred, de-a lungul celebrei Garden Route. Vei calatori spre Storms River Mouth, iar in drumul tau te vei putea bucura de piesajul panoramic oferit de pe podul suspendat Tsitsikamma. Drumul continua de a lungul coastei spre portul Alfred si pe malurile raului Kowie, in inima regiunii Sunshine Coast. Se ajunge dupa amiaza tarziu in Port Afred, unde vei avea posibilitatea de a servi bauturi racoritoare (contra cost) si de a gusta din bucataria locala. 
Cazare: Royal St Andrews Hotel, Spa & Conference sau similar.
Mese incluse: mic dejun si cina.
 
Ziua 8. PORT ALFRED spre WILD COAST (±300km)
Micul dejun se va servi devreme înainte de a incepe calatoria spre Wild Coast. Pe traseu va fi o pauza pentru masa de amiaza (contra cost) inainte de a ajunge la pitoreasca statiune. Vei fi incantat de vederile oferite de hotel care variaza de la uimitoarele plaje la vegetatia verde tropicala.
Cazare: Trennerys Hotel sau similar.
Mese incluse: mic dejun si cina.
 
Ziua 9. WILD COAST
Dupa servirea micului dejun, programul este liber, cateva activitati la care vei putea lua parte sunt golf, croaziera pe laguna, canotaj, drumetii sau alte facilitati de care dispune hotelul. Vei avea posibilitatea de a vizita o casa traditionala  si de a experimenta ospitalitatea locala. Toate excursiile sunt operate de ghid local iar fondurile sunt destinate comunitatii locale. Masa de pranz se va putea servi contra cost. Odata cu ora cinei vei savura un bufet cu fructe proaspete de mare.
Cazare: Trennerys Hotel sau similar.
Mese incluse: mic dejun si cina.
 
Ziua 10. WILD COAST spre HARDING (±380km)
Ziua debuteaza cu micul dejun, dupa care incepe calatoria spre Kokstad, pe ruta siturilor Mthatha (in functie de disponibilitatea timpului) si pe Mandela Route. Traseul Mandela ofera vederi panoramice si traverseaza autostrada N2 pana la la Mthatha, in aceasta localitate aflandu-se muzeul dedicat lui Nelson Mandela. Expozitiile muzeului contureaza o imagine complexa asupra vietii lui Mandela. Vei putea lua masa de pranz la unul dintre restaurantele aflate pe traseu (contra cost). Dupa-masa vei ajunge la destinatie, unde vei beneficia de o seara libera, fara program, unde te vei putea relaxa. Cina se va servi la hotel.
Cazare: ANEW Resort Ingeli Forest sau similar.
Mese incluse: mic dejun si cina.
 
Ziua 11. HARDING spre ST LUCIA (±460km)
Micul dejun se va servi devreme, iar la ora 07:30 vei incepe calatoria spre St. Lucia. Traseul te va purta prin provincia KwaZulu-Natal, supranumita si coasta Elefantului. Acesta regiune este recunoscuta pentru muntii falnici, imaginile asupra Oceanului Indian si vegetatia tropicala plina de specii si animale exotice. Masa de pranz va putea fi servita la unul dintre restaurantele de pe drum (contra cost).
Seara, dupa sosirea la hotel,te vei putea bucura de frumusetea zonei si vei putea servi cina (contra cost) la restaurantul hotelului sau la unul dintre restaurantele din oras.
Cazare: Forest Lodge sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 12. ST LUCIA spre SWAZILAND (±335km)
Aceasta zi va fi una speciala, de dimineata vei porni intr-o aventura in Safari intr-un loc special al Africii de Sud, patrimonial, "iSimangaliso" Wetland Park, tradus drept „miracol ?i minune”. In acest Safari poti observa hipopotami, crocodili si diferite specii de pasari de la bordul unei barci ecologice. Pe durata croazierei vei putea servi masa de pranz (contra cost), admirand vederea panoramica asupra lacului.
Calatoria continua spre Regatul Swaziland, o monarhie absoluta, una dintre cele mai mici tari ale continentului African. Trecerea in Swaziland se va face prin vama Lavumisa. Prima oprire va fi la fabrica de lumanari Swazi, unde fiecare lumanare este confectionata manual, folosind tehnica millefiori. Masa de pranz (contra cost) se va lua in drum spre lodge.
Cazare: Mantenga Lodge sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 13. SWAZILAND spre HAZYVIEW via KRUGER NATIONAL PARK (±250km)
Dupa servirea micului dejun vei parasi Swaziland prin frontiera Jeppe's Reef, ajungand la renumita poarta Malelane din Parcul National Kruger, care face parte din Parcul Transfrontalier Mare Limpopo. Aici te vei putea bucura de peisajele unice si de traseele din zona in cadrul unui game-drive, iar masa de pranz se va servi (contra cost). Drumul continua spre Hazyview cu oprire la poarta de acces al spectaculosului “Panorama Escarpment”. Odata ajuns la hotel, vei putea lua cina, ca mai apoi sa te odihnesti.
Cazare: AHA Casa do Sol Hotel sau similar.
Mese incluse: mic dejun si cina.
 
Ziua 14. FULL DAY IN KRUGER NATIONAL PARK (±250km)
Dupa un mic dejun matinal, vei putea petrece ziua explorand Parcul Kruger. Aici te vei putea bucura de mega-fauna africana si de fauna endemica a pasarilor, in compania unui ghid. La amiaza turul se va incheia la una dintre taberele de odihna unde vei putea servi masa de pranz (contra cost). O alta optiune pentru aceasta zi este un Safari complet de o zi intreaga intr-un vehicul deschis, special amenajat. Seara la intoarcere la hotelul Casa do Sol Hotel & Resort te vei bucura masa de seara.
Cazare: AHA Casa do Sol Hotel sau similar.
Mese incluse: mic dejun si cina.
 
Ziua 15. HAZYVIEW to JOHANNESBURG via PANORAMA ROUTE (±500km)
Dupa servirea micului dejun vei incepe calatoria spre Johannesburg pe traseul Panorma Route. “Wonder View” este considerat cel mai inalt punct panoramic din cadrul acestui traseu. Urmatoarele opriri vor fi Lucke Potholes de la Bourke, canionul Blyde River si Three Rondavels, considerat cel mai verde canion de pe mapamond. Aceste situri sunt incluse pe lista de minuni naturale ale Africii de Sud. Masa de pranz se va lua in calatoria spre Johannesburg. Seara vei avea parte de program liber. Cina se va putea servi fie la hotel sau la restaurantele din centru.
Cazare: Protea Hotel Balalaika Sandton sau similar.
Mese incluse:  mic dejun.

Ziua 16. JOHANNESBURG
Dupa servirea micului dejun, vei avea parte de program liber sau vei avea posibilitatea de a opta pentru un tur al orasului Soweto, considerat un lider in politica, muzica, moda si cultura. Te vei putea bucura de masa de pranz (contra cost) inainte de a fi transferat spre aeroport pentru zborul de retur.

Nota

Excursii optionale:
 • Cape Point Full Day Tour (73 euro/ persoana)
 • Table Mountain and City Half Day Tour (35 euro/ persoana)
 • Soweto Half Day Tour (69 euro/ persoana)
 • Full Day Kruger Game Drive (77 euro/ persoana)

Excursii optionale

Mother City - Untold Stories of Cape Town
In aceasta excursie de 5 ore vei putea admira frumosul oras de sus de pe Table Mountain, vei vizita atractii fermecatoare ca si Company’s Gardens, fortul Castles of Good Hope si cartierul Malay Quarters.
...
78,00
Detalii
Cape Point Tour
Drumul te va purta spre frumoasa gradina botanica Kirstenbosch, spre Capul Bunei Sperante si Rezervatia Naturala cu acelasi nume.
...
73,00
Detalii
Kruger National Park Game Drive
Petreceti intreaga zi explorand Parcul National Kruger la bordul unui vehicul descoperit. Ghidul care te va acompania in aceasta scurta aventura de safari iti va prezenta fauna impresionanta a Africii
...
60,00
Detalii
Table Mountain & City Tour
Admira frumusetea oferita de Table Mountain si viziteaza una dintre cele sapte minuni naturale ale lumii.
...
31,00
Detalii
Tur de oras Soweto
In acest tur vei avea ocazia de a vizita biserica Regina Mundi, Memorialul Hector Pieterson, strada Vilakazi si muzeul in aer liber Kliptown.
...
54,00
Detalii
1