Despre Aerocenter / Termeni si conditii - site
 

Termeni si conditii pentru utilizarea site-ului


Acest website (numit în continuare "Site") este operat de AEROCENTER, cu sediul în Cluj Napoca, Piata Cipariu 9/69, Romania. 

SC AEROCENTER SRL a creat site-ul www.aerocenter.ro pentru informarea clienţilor, utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu AEROCENTER.
 
Proprietate intelectuală
Toate materialele de pe acest site reprezintă proprietatea intelectuală a AEROCENTER.  Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu excepţia cazului în care copierea este necesară pentru vizionarea lor on-line. Totuşi, este posibilă tipărirea de pagini complete de pe site sau copierea fişierelor, pentru uz personal.
Pentru a raporta o problema legata de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa transmiteti un e-mail pe adresa: adina@aerocenter.ro

Drepturi de marcă
Numele AEROCENTER, logo-ul AEROCENTER sunt mărci înregistrate de către SC AEROCENTER SRL.
Alte mărci sunt de asemenea menţionate pe site. Acestea sunt folosite de AEROCENTER, fie cu autorizaţia titularului, fie ca simplă indicare a unor produse sau servicii propuse de AEROCENTER. 
Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut în prealabil autorizaţie de la AEROCENTER sau de la titularii respectivi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Conectarea la site
Pentru cine doreşte să realizeze o legătură la site, aceasta trebuie să fie la pagina principală AEROCENTER (homepage).

Acurateţea informaţiei
Informaţiile de pe acest site sunt destinate clienţilor AEROCENTER din România şi este posibil să nu fie valabile şi pentru alte ţări. AEROCENTER va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest site sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi. Totuşi, AEROCENTER îşi rezerva dreptul de a schimba specificaţiile produselor în orice moment.
Informaţiile din această pagină de Internet au fost incluse cu bună credinţă, însă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să vă bazaţi pe ele pentru nici un anumit scop, şi nu se dă nici o interpretare sau garanţie în ceea ce priveşte exactitatea sau întregimea acestora. AEROCENTER exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege rezultând din accesarea şi utilizarea acestui site.

Protejarea informaţiei
AEROCENTER respectă intimitatea fiecărei persoane care vizitează acest site. Această clauză stipulează ce informaţii putem şi cum vor fi acestea folosite.

Informaţie nepersonală şi neidentificabilă colectată automat
În unele cazuri putem colecta automat astfel de informaţii. Exemple despre astfel de infromaţii includ tipul de browser de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit de computerul tău, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.

Contact
Pentru întrebări sau nelămuri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la adresa noastră: rezervari@aerocenter.ro sau telefonează-ne la numărul de telefon: 0264 439390; sau scrie-ne pe adresa: Piata Cipariu 9/69, Cluj Napoca, Cluj.

Legislaţie şi jurisdicţie - drept aplicabil
Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.
 
Contractul cu turistul
Prin completarea oricărui formular din site sunteţi de acord cu Contractul Turistului. Vă rugăm să accesaţi acest link pentru a vizualiza contractul - https://www.aerocenter.ro/servicii/despre-aerocenter/contract-de-calatorie
 
 
Condiţiile generale de rezervare şi vanzare a biletelor de avion
Prin completarea oricărui formular din site sunteţi de acord cu Condiţiile generale de rezervare şi vanzare a biletelor de avion.