/
Africa / Cap Verde

Cap Verde - Oferte Cap Verde 2022

Galerie
×
Specialistii tai pentru Cap Verde

Salagean Liviu
Salagean Liviu
rezervari@aerocenter.ro
0753-141.638
0753-141.639

Oferte Cap Verde 2022 - Excursii Cap Verde - Vacanta Cap Verde

   Situat în largul coastei de vest a Africii, arhipelagul Capului Verde are 10 insule, care includ nume mari precum Sal și Boa Vista și locuri mai puțin cunoscute precum São Vicente și Santo Antão. Temperaturile calde pe tot parcursul anului  fac din Cap Verde un loc ideal pentru escapadele de iarnă.
    Va trebui să vizitați Capul Verde la sfârșitul toamnei sau la începutul iernii pentru a experimenta cel mai bun climat. Temperatura medie în această perioadă a anului se situează în jurul valorii de 20 de grade C  și nu plouă prea mult. Calatoriti in lunile noiembrie și decembrie pentru a profita la maximum de apele turcoaz și plajele asemănătoare Caraibelor, pentru a explora piețele locale și pentru a vă plimba pe munții Capului Verde.
 
  Clima
 •  ca destinație tropicală, insulele Capului Verde beneficiază de temperaturi medii anuale cuprinse între 24 ° C și 30 ° C. O vacanta in Insulele Capului Verde inseamna ore de soare lungi, neîntrerupte și umiditate scăzută.  Vânturile mai puternice între noiembrie și martie,  favorizeaza formarea de valuri mai mari pe unele dintre insule, ceea ce le face populare printre amatorii de sporturi nautice
 • la fel restul climatelor tropicale, Capul Verde are un sezon ploios, din iulie până în octombrie - deși septembrie este una dintre cele mai calde luni din Capul Verde, are parte si de cele mai abundente precipitații. Cu toate acestea, ploile sunt probabil scurte  și fac peisajul verde și sănătos după luni întregi de soare puternic. Deci, vara este încă un moment minunat de vizitat aceste locuri
  Best time to go
 • Între octombrie și iunie, temperaturile din Insulele Capului Verde au o medie de 26 ° C și minimele de  19 ° C. În plus, o briză din Sahara menține comfortul termic în lunile mai calde. Precipitațiile sunt o adevărată raritate aici.

  Bucataria locala
 • Veți găsi o selecție de restaurante în principalele orașe care oferă mâncăruri creole locale, precum și unele preparate din bucătăria internațională, cu muzică live specifica Capului Verde, cel puțin o dată pe săptămână. Există numeroase baruri și restaurante in statiuni cum ar fi Santa Maria (pe insula Sal) și Mindelo (pe insula São Vicente).
 • Insulele mai mici sau mai liniștite, inclusiv Boa Vista, nu au o selecție atât de largă de feluri de mâncare, de multe ori se rezuma la meniul zilei. Prețurile variază - așteptați-va să plătiți echivalentul a 25-30 EUR pentru o masă cu trei feluri de mâncare si vin local.
   Limba
 • Localnicii sunt un amestec de africani și europeni, aproximativ 70% din populație fiind de rasă mixtă.Limba oficială a insulelor este portugheza, care este utilizată în scris, inclusiv în ziare; cu toate acestea, creola tinde să fie folosit în conversație. Creola se bazează pe limbi africane, dar cu completari din mai multe limbi europene.

    Religia
 • Locuitorii din Cap Verde sunt crestini, majoritatea oamenilor fiind catolici

     În afara hotelului, există o mulțime de lucruri de făcut în Insulele Capului Verde, va puteti bucura de atmosfera locală și de oameni, luând masa în restaurantele locale și vizitand piețele locale. Sunt disponibile o serie de excursii către alte insule, iar în special pe Sal și Boa Vista, facilitățile pentru sporturi nautice sunt fantastice.
    
     Cumpărături în Cap Verde
 • Puteti vizita piețele locale pline de culoare pentru mărfuri locale unice, cum ar fi bijuterii, îmbrăcăminte și produse proaspete.
 • Artizanatul din Capul Verde reflecta constrângerile cauzate de secetă și resursele naturale limitate pe care le au aceste insule. Impletitul coșului joacă un rol foarte important în arhipelag și, împreună cu țesutul pânzei, caracterizează moștenirea artizanală a insulelor.
 • Argila este o resursă materială importantă pentru meșterii locali care, deseori creează statuete specifice, care împreună cu oalele și ustensile de bucătărie, sunt o prezenta obișnuită în magazine și piețe.
 • Băutura alcoolică din Capul Verde „Grogue”, vinul Fogo, boabele de cafea și dulceața locală disponibilă din abundență sunt suveniruri excelente, iar în Mindelo, pe insula Sao Vicente, unde se spune că muzica live este cea mai bună, CD-uri de muzică locală pot fi cumpărate ca suvenir.

Alege una din ofertele de vacanta in Cap Verde.Filtreaza oferte
Buget
si
Perioada: calendar
calendarRating: Pret:
Cap Verde  pe scurt
BEST TIME TO GO:
BEST VALUE:
FUS ORAR:
DURATA ZBORULUI:
BUGET:
VIZA:
ULTIMELE ARTICOLE din blog
Familie
Plaja
Charter Cap Verde cu plecare din Bucuresti
Africa > Cap Verde > Charter Cap Verde
Charter Cap Verde cu plecare din Bucuresti
7 nopti cu masa conform fiecarui hotel
charter din Bucuresti
Destinatie:
Cap Verde
Insulele Capului Verde, un amestec dintre cultura africana si portugheza te vor incanta din prima clipa prin plajele intinse cu nisip fin si numeroasele atractii turistice.
de la
1.320
Puncte de interes: Charter Cap Verde Sal
1