/
America de Nord & Centrala / Mexic / Croaziere in Caraibe

Oferte Sejur & Vacanta Croaziere in Caraibe 2024

Galerie
×
Specialistii tai pentru Mexic

Covaciu Alina
Covaciu Alina
rezervari@aerocenter.ro
0747-111.928
0753-141.639

Salagean Liviu
Salagean Liviu
rezervari@aerocenter.ro
0753-141.638
0753-141.639

Daca vrei sa inoti singur in mare ,sa faci snorkeling , daca vrei sa vezi locuri neatinse de mana oamenilor  care te lasa mut de uimire , daca vrei sa admiri apusuri de soare in nesfarsita mare navigarea iti ofera toate acestea!

Mexicul datorita pozitiei sale cu iesire atat la Marea Caraibilor dar si la Oceanul Atlantic iti ofera multiple posibilitati de navigare atat cu  catamaranul in excursii de o zi sau  o saptamana , dar si pe vase de croaziera - adevarate hoteluri plutitoare care te poarta intr-un interval de o saptamana in numeroase insule din Caraibe.

Marea Caraibilor (Marea Antilelor),  este o mare tropicală  , situată la extremitatea vestică a Oceanului Atlantic, mărginită la vest și sud de America Centrală și de America de Sud. La nord și est este mărginită de lanțul de insule Antile, și comunică cu Golful Mexic prin strâmtoarea Yucatan. Marea Caraibilor este una dintre cele mai calde mari din lume. Temperatura apei la suprafata atinge +28-29°C vara si +25-26°C.Marea Caraibilor este sanctuarul urias al unui numar necunoscut de specii de animale marine (homari, corali, vaci de mare, rechini, broaste testoase, crustacee, balene, moluste).Clima

Regiunea Caraibilor poate fi vizitata tot timpul anului , dar pentru navigare este bine de stiut ca din mai pana in noiembrie zona este afectata de cicloane tropicale  puternice .


Curiozitati

  • Cel mai mare pericol pentru recifele de corali il reprezinta comertul cu suvenire. Pentru a furniza turistilor trofee de vacanta, localnicii distrug coloniile de corali.

  • Pana in prezent, o parte dintre insulele Marii Caraibilor sunt colonii.

  • Apele de o frumusete idilica ale Marii Caraibilor sunt strabatute anual de peste 3 milioane de persoane pe puntea vaselor de croaziera.

 Filtreaza oferte
Buget
si
Perioada:
calendar calendar


Rating: Pret:
Mexic  pe scurt
BEST TIME TO GO: decembrie - aprilie
BEST VALUE: noiembrie - mai
FUS ORAR: Ora Romaniei -8 ore
DURATA ZBORULUI: aproximativ 12 ore
BUGET: de la 1194 euro
VIZA: Nu este nevoie de viza. Aveti nevoie de pasaport valabil 6 luni de la data calatoriei.
ULTIMELE ARTICOLE din blog
Nu exista inregistrari