www.aerocenter.ro
/
America de Sud / Brazilia / Circuit "Rio de Janeiro & Amazon"

Circuit "Rio de Janeiro & Amazon"

Galerie
×
Specialistii tai pentru Brazilia

Covaciu Alina
Covaciu Alina
rezervari@aerocenter.ro
0747-111.928
0753-141.639

Salagean Liviu
Salagean Liviu
rezervari@aerocenter.ro
0753-141.638
0753-141.639

CE NE RECOMANDA?
De ce Aerocenter?
 • iubim ceea ce facem
 • cunoastem lumea
 • suntem informati
 • suntem creativi si flexibili
 • credem in valoare
 • peste 50.000 de turisti
 • peste 20 ani de activitate

Alatura-te paginii de Facebook - Agentie de Turism Cluj Napoca

ULTIMELE ARTICOLE din blog
Circuite individuale
Explorare
Familie

Circuit "Rio de Janeiro & Amazon"  

Cod oferta: 1319
Durata: 7 nopti
Masa: 4 nopti mic dejun/ 3 nopti pensiune completa
Plecare din: Bucuresti
Destinatie:
Brazilia
Puncte de interes: Rio de Janeiro Manaus
de la
2.360 €/pers
* toate taxele incluse
Vezi preturi
print

Opinia noastra

Bucura-te de frumusetile Braziliei in acest tur care te poarta printr-unul dintre cele mai mari orase braziliene, Rio de Janeiro, apoi te uimeste cu peisajele salbatice din regiunea Amazonului. Astfel vei avea ocazia sa descoperi atat mediul urban, cat si bogatia si diversitatea speciilor de animale si plante din cea mai faimoasa zona naturala a Braziliei.

Briefing

Ziua 1 - Bucuresti - Rio de Janeiro
Ziua 2 - Rio de Janeiro
Ziua 3 - Rio de Janeiro
Ziua 4 - Rio de Janeiro - Amazon
Ziua 5 - Amazon
Ziua 6 - Amazon
Ziua 7 - Amazon
Ziua 8 - Amazon - Bucuresti

Preturi

Momentan nu avem oferte !

Pretul include

 • bilet de avion cu plecare din Bucuresti
 • taxe de aeroport
 • transfer aeroport Rio de Janeiro - hotel - aeroport
 • 4 nopti cazare cu mic dejun in Rio de Janeiro
 • excursiile mentionate in program in Rio de Janeiro
 • transfer aeroport Manaus - Amazon Ecopark - aeroport
 • 3 nopti cazare cu pensiune completa in Manaus
 • toate excursiile mentionate in programul Amazon incluse
 • ghid vorbitor de limba engleza in toate cele 3 zile in Amazon

Pretul nu include

 • zborul Rio de Janeiro – Amazon (Manaus)
 • masa de pranz in cadrul excursiei de o zi „Encontro das Águas”: 20 USD/ persoana
 • alte mese si servicii decat cele mentionate in program
 • asigurare medicala si storno (optionala, dar recomandata)

Descriere circuit pe larg

Ziua 1. BUCURESTI - RIO DE JANEIRO
Zbor Bucuresti - Rio de Janeiro. Transfer de la aeroport la hotelul Windsor Palace 4* - 4 nopti cu mic dejun, cazare in camera dubla standard sau similar.

Ziua 2. RIO DE JANEIRO
Dupa micul dejun, te vei bucura de un incredibil tur de jumatate de zi la una dintre cele 7 Noi Minuni ale Lumii, Cristo Redentor situata pe Muntele Corcovado. Constructia a inceput in anul 1922, an in care s-au comemorat 100 de ani de la independenta Braziliei si a fost finalizata in anul 1931. Fondurile pentru constructia acesteia au fost stranse din randurile populatiei catolice. Vei fi transferat de la hotel si vei trece pe langa Lagos Rodrigo de Freitas, urmand ca mai apoi sa ajungi la statia Cosme Velho Train, telecabina care te va duce pana in varful Muntelui Corcovado. O data ajuns sus vei avea parte de privelisti spectaculoase asupra orasului Rio de Janeiro si imprejurimilor. Dupa tur, vei fi transferat la hotel.

Ziua 3. RIO DE JANEIRO
In aceasta zi vei face un tur de jumatate de zi la Sugar Loaf. Acesta va incepe din centrul orasului, unde vei vedea obiective precum Sambodrom-ul si Catedrala Metropolitana, catedrala putin atipica, de forma conica, ce dispune de un diametru de aproximativ 100 de metri si o inaltime de 80 de metri. Vei ajunge in Piata Cinelandia, una dintre cele mai importante piete din Rio de Janeiro, ce gazduieste obiective precum: Teatrul Municipal, Biblioteca Nationala si Muzeul National al Artelor Frumoase. Vei fi condus in Cartierul Urca unde se gaseste unul dintre simbolurile orasului: Sugar Loaf. Sugar Loaf sau Pao de Acucar cum ii spun localnicii, este o structura monolitica ce se inalta deasupra Bazinului Guanabara pana la aproximativ 396 m altitudine. Vei urca cu telecabina pana in varful Dealului Urca, inalt de 215 m. O a doua telecabina te va urca pana in varfului Muntelui Sugar Loaf unde vei putea admira splendorire orasului. Dupa tur, vei fi transferat la hotel.

Ziua 4. RIO DE JANEIRO
Timp liber pentru a te bucura pe cont propriu de ultima zi in fascinantul Rio de Janeiro.

Ziua 5. RIO DE JANEIRO – AMAZON (Manaus)
Dupa micul dejun vei fi transferat la aeroport pentru zborul catre Manaus. Transfer de la aeroportul din Manaus la Amazon Ecopark Jungle Lodge 4* cu pensiune completa, in camera dubla standard sau similar.

Ziua 6. AMAZON
Zi dedicata naturii, cu excursie in Padurea Maimutei (Monkey Forest), vizita la o casa "caboclo", tipica acestei zone, pescuit si tur de seara cu barca canoe. Centrul de reabilitare si de protejare a animalelor salbatice (cunoscut sub numele de Monkey Forest), a fost creat in anul 1991. Animalele sunt tratate de catre medici veterinari de specialitate si biologi. Monkey Forest este deschis pentru vizitatori in timpul orelor de hranire a animalelor, acestia trebuind intotdeauna sa fie insotiti de un reprezentant al parcului. Vizitatorii pot sa filmeze si sa fotografieze animalele in acest mediu natural protejat.

Ziua 7. AMAZON
Tur de o zi la „Reuniunea apelor” („Encontro das Águas”). Vei fi martorul unui fenomen natural uimitor care are loc la confluenta apelor de culoare neagra ale raului Rio Negro, cu apele de culoarea nisipului auriu ale Raului Amazon sau Rio Solimões, asa cum este denumita in Brazilia sectiunea in amonte a Amazonului. Pe parcursul unei distante de 6 kilometri, apele celor doua rauri curg una langa alta fara sa se amestece. Acest loc este una dintre atractiile turistice principale din Manaus, Brazilia. Fenomenul natural uluitor are loc in cauza diferentelor de temperatura, viteza si densitate a apei celor doua rauri.

Ziua 8. AMAZON – BUCURESTI
Mic dejun, apoi transfer la aeroport si zbor catre Bucuresti.

Nota

 • Programul pe parcursul celor 3 zile in Amazon poate suferi modificari, in functie de conditiile meteo sau nivelul apei (din septembrie pana in noiembrie nivelul apei in zona este scazut).
 • Pentru fiecare excursie optionala sau transfer in Amazon, autoritatile portuare pot sa faca un control al pasapoartelor.
 • In timpul sezonului ploios (din mai pana in octombrie) si in timpul sezonului uscat (din octombrie pana in decembrie), pot aparea ocazional inundatii sau seceta severa, de aceea anumite activitati din program vor fi inlocuite cu altele. Tururile care presupun mersul pe jos pot fi inlocuite de transferul cu barca sau chiar sa fie inlocuite complet cu altele (in sezon ploios); uneori, traseele spre unitatea de cazare strabatute pe jos se pot prelungi, deoarece trebuie sa se ocoleasca malurile raului (in sezon uscat).
 • Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferii modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Aerocenter poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.