America de Sud » Chile » Circuit Chile - "Descopera Enigmele Insulei Pastelui"
www.aerocenter.ro

Circuit Chile - "Descopera Enigmele Insulei Pastelui"

Specialistii tai pentru Chile

Covaciu Alina
Covaciu Alina
rezervari@aerocenter.ro
0747-111928
0264-439390


CE NE RECOMANDA?
De ce Aerocenter?
 • iubim ceea ce facem
 • cunoastem lumea
 • suntem informati
 • suntem creativi si flexibili
 • credem in valoare
 • peste 50.000 de turisti
 • peste 19 ani de activitate

Alatura-te paginii de Facebook - Agentie de Turism Cluj Napoca

ULTIMELE ARTICOLE din blog
Activ
Circuite individuale
Explorare

Circuit Chile - "Descopera Enigmele Insulei Pastelui"  

Cod oferta: 972
Durata: 7 nopti
Masa: Mic dejun
Plecare din: Bucuresti
Destinatie:
Chile
Puncte de interes: Santiago de Chile Insula Pastelui
de la
2.960 €/pers
* toate taxele incluse

print

Opinia noastra

Te invitam sa descoperi insula care a fascinat europenii de sute de ani, Insula Pastelui. Vei incepe circuitul cu o incursiune in capitala tarii, Santiago, urmand ca mai apoi sa patrunzi in misterioasa lume a statuilor moai.

Briefing

Ziua 1 - Bucuresti - Santiago
Ziua 2 - Santiago
Ziua 3 - Santiago
Ziua 4 - Santiago - Insula Pastelui
Ziua 5 - Insula Pastelui
Ziua 6 - Insula Pastelui
Ziua 7 - Insula Pastelui - Santiago
Ziua 8 - Santiago - Bucuresti

Preturi

Momentan nu avem oferte !

Pretul include

 • bilet de avion Bucuresti - Santiago - Insula Pastelui - Santiago - Bucuresti
 • taxe de aeroport
 • 7 nopti cazare in camera dubla la hotelurile propuse
 • mesele mentionate in program
 • transferuri si tururi in regim de grup in vehicule cu aer conditionat
 • ghizi vorbitori de limba engleza
 • toate taxele de intrare la obiectivele mentionate in program

Pretul nu include

 • asigurare medicala si storno (optionala, dar recomandata)
 • excursii optionale
 • mese si alte servicii decat cele mentionate in program
 • early check-in si check-out tarziu, la hoteluri, daca nu sunt mentionate in program

Descriere circuit pe larg

Ziua 1. SOSIRE IN SANTIAGO
Zbor Bucuresti - Santiago. Dupa ce ajungi pe aeroportul din Santiago, ve fi preluat de ghid si transferat la hotel. Restul zilei ti-l vei putea petrece dupa bunul plac.
Cazare la: Su Merced 3*+ - camera standard sau similar.
 
Ziua 2. SANTIAGO
Dupa un mic dejun servit la hotel, vei face un tur de o jumatate de zi al orasului Santiago, a cincea capitala sud-americana ca marime. Centrul istoric este impanzit de nenumarate cladiri neoclasice cu elemente de art deco si neo-gotic. Multe dintre obiectivele culturale sunt concentrate in jurul pietei centrale Plaza de Armas, inima si sufletul capitalei chiliene. Aceasta este inconjurata de cladiri istorice precum Catedrala Metropolitana, Posta si Palatul Prezidential La Moneda. Vei vizita Parcul Metropolitan, cel mai mare parc urban din Chile, dupa care vei trece pe la Santa Lucia Hill, din varful caruia vei avea o vedere panoramica a orasului. Vei incheia ziua cu vizite la Vitacura si Las Condes, cele mai luxoase si cosmopolite cartiere rezidentiale din Santiago.
Cazare la: Su Merced 3*+ - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 3. SANTIAGO
In aceasta zi vei putea explora capitala pe cont propriu. Plimbandu-te pe strazile orasului vei gasi numeroase muzee, teatre, restaurante, baruri si centre de divertisment care iti vor mentine interesul viu pe tot parcursul zilei.
Cazare la: Su Merced 3*+ - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 4. SANTIAGO - INSULA PASTELUI
Dupa micul dejun vei fi transferat la aeroport pentru zborul catre Insula Pastelui. Dupa ce ajungi pe aeroportul Mataveri, vei fi transferat la hotel. Restul zilei ti-l vei putea petrece explorand insula, poate cea mai izolata si inaccesibila insula de pe Pamant, aflata la aproximativ 3500 km de continent, in Oceanul Pacific. Aceasta a fost descoperita de exploratorul danez Jacob Roggeveen in ziua de Pasti a anului 1722, de unde isi trage si numele, urmand sa fie anexata statului Chile in anul 1888. De secole, aceasta mica insula din mijlocul Pacificului a fascinat continentul european si asta datorita culturii Rapa Nui si marturiilor lasate de aceasta. Insula este impanzita de aproximativ 800 de statui Moai, infatisand stramosii populatiei Rapa Nui.
Cazare la: Taha Tai 3* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 5. INSULA PASTELUI
La orele diminetii vei vizita craterul vulcanului Rano Kau, a carui diametru atinge 1.6 km lungime si vei admira lacul din interiorul acestuia, unul dintre putinele locuri din insula cu apa dulce. Dupa aceasta vei vizita satul traditional din Orongo pentru a vedea o colectie impresionanta de pietroglife, sculptate dupa imaginea zeilor Tangata Manu, Make Make si Komari. Dupa masa de pranz te vei indrepta spre situl Ahu Akivi pentru a vedea cele 7 statui "moai" ale acestuia, toate identice ca forma si marime. In timpul echinoctiului de primavara, statuile sunt perfect orientate cu fata spre apus, iar in perioada echinoctiului de toamna sunt orientate cu spatele la rasarit, fiind considerate de multi arheologi elemente care au format un observator astronomic construit in jurul anilor 1500. Vei continua cu vizite facute la pesterile Ana Tepahu, printre cele mai mari din insula si la carierele de piatra Pun-a-Pau, situate la poalele vulcanului. Dupa aceasta te vei intoarce la hotel.
Cazare la: Taha Tai 3* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 6. INSULA PASTELUI
In aceasta zi vei face o excursie de o zi la situl arheologic de la Akahanga. Vei vizita mai intai vulcanul Rano Raraku, care a suplimentat timp de 500 de ani piatra din care au fost sculptate majoritatea statuilor "moai" din insula. Aici vei vedea peste 300 de astfel de statui, toate abandonate in diferite stagii de lucru. Vei continua cu situl de la Ahu Tongariki, unde in trecut se putea vedea cea mai mare platforma de statui "moai", distrusa in anul 1969 de catre un tsunami. Dupa un efort depus in anul 1990 de catre o echipa internationala de arheologi, situl a fost in mare parte restaurat, in prezent putandu-se vedea 15 statui substantial refacute. Dupa aceasta vei vizita cercul de piatra de la Ahu Te Pito Kura, denumit si "Buricul Pamantului", apoi vei continua cu platforma Ahu Nau Nau, alcatuita din 7 statui foarte bine prezervate. Ziua o vei incheia cu un pranz servit pe plaja Anakena, faimoasa pentru apele sale cristaline de culoarea smaraldului.
Cazare la: Taha Tai 3* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun, pranz.
 
Ziua 7. INSULA PASTELUI - SANTIAGO DE CHILE
Dupa micul dejun vei fi transferat la aeroport pentru zborul catre Santiago. La sosire vei fi transferat la un hotel in apropiere de aeroport. Iti vei petrece restul zilei dupa bunul plac.
Cazare la: Hilton Garden Inn Airport 4* - camera standard sau similar.
Mese incluse: mic dejun.
 
Ziua 8. PLECARE DIN SANTIAGO
Dupa micul dejun vei fi transferat la aeroport pentru zborul catre casa. Zbor Santiago - Bucuresti.
Mese incluse: mic dejun.

Nota

 • Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferii modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Aerocenter poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.