Covaciu Alina
Senior Consultant
rezervari@aerocenter.ro
0747-111.928
0753-141.639

DESPRE MINE

Iubesc natura, diversitatea culturala si oamenii. Acesta este motivul pentru care am ales sa urmez studiile superioare in domeniul turismului, sa profesez si apoi sa raman in continuare in aceasta lume dinamica si fascinanta. Calatoriile si contactul cu alte culturi fac parte cu brio din categoria “food for the soul” contribuind in mod elementar la formarea noastra, ca oameni.

PE UNDE AM CALATORIT

  • Thailanda: Bangkok, Krabi, Phi Phi Island si Phuket. O destinatie accesibila, devenita de-a lungul timpului comerciala dar extrem de complexa. Thailanda se reinventeaza de fiecare data si are in continuare cate ceva de oferit pentru fiecare: natura, istorie, gastronomie exceptionala, insule superbe si viata de noapte activa. Thailanda e genul de destinatie care o sa te surprinda mereu cu noi locuri de vazut si oameni extrem de calzi si prietenosi.
  • Republica Dominicana: Santo Domingo - capitala Republicii Dominicane si cu siguranta un oras al contrastelor: cultural, colonial, multicolor, cosmopolit, vibrant, activ.  Puerto Plata - sau “The Amber Coast” cu vederi si peisaje spectaculoase la rascrucea dintre munte si ocean, un loc fascinant cu allura victoriana, plaje virgine, un spatiu cultural si aventuros totodata. Bayahibe & La Romana - kilometri de plaje cu nisip fin si alb, cu accesibilitate ridicata catre Insula Catalina sau Saona, o locatie mai intima si aerisita decat Punta Cana si alegerea perfecta a iubitorilor de golf. Punta Cana - statiunea cea mai consacrata, cu unele  dintre cele mai frumoase plaje din lume. Punta Cana este: activa, luxurianta si plina de viata.
  • Maldive: este intr-un cunvant: unica! O destinatie de exceptie, cu plaje superbe scaldate in apele calde ale Oceanului Indian si cu o viata acvatica incantatoare. Un paradis pentru iubitorii de sporturi de apa, pentru iubitorii de natura si frumos! Maldive e genul de destinatie care poate sa iti ofere o experienta inedita, eco-friendly prin apropierea de natura si simplitate sau o experienta de lux, opulenta dar intotdeauna aproape de natura. Garantat aici vei vedea cele mai spectaculoase apusuri!
  • Dubai: opulenta, arhitectura fabuloasa, constructii grandioase
  • Egipt: Hurghada si Sharm el Sheikh. Egiptul fascineaza prin faptul ca iti ofera asa multe posibilitati. O destinatie accesibila, cu multa istorie, o multitudine de lucruri de vazut si facut si cu una dintre cele mai frumoase intinderi de ape. Marea Rosie- cu o fauna marina impresionanata, ideala pentru iubitorii de snorkeling si scufundari.
  • Grecia: Corfu, Creta. Insulele grecesti vor fi intotdeauna o alegere buna si accesibila pentru relaxare si reincarcarea bateriilor.
  • Italia - Puglia - rustica, intinderi nesfarsite de maslini, peisaje marine, fructe de mare, autenticitate
  • Europa: Grecia, Italia, Franta, Croatia, Germania, Austria, Ungaria, Elvetia etc.

Galerie foto