/
Asia / Vietnam / Sejur in Insula Phu Quoc

Sejur in Insula Phu Quoc 2021 Vietnam

Galerie
×
Specialistii tai pentru Vietnam

Bulta Alexandra
Bulta Alexandra
rezervari@aerocenter.ro
0749-154014
0264-439390

Covaciu Alina
Covaciu Alina
rezervari@aerocenter.ro
0747-111.928
0753-141.639

Phu Quoc

Phu Quoc este o insula din provincia Kien Giang, situata la 75 de km de orasul Ha Tien si la 160 de km de orasul Rach Gia. Phu Quoc este denumita si Perla sau Insula Mereu Verde, fiind totodata si cea mai mare insula din Vietnam. Vazuta de sus, Phu Quoc acopera o suprafata in care verdele capata sute de nuante, creand un tablou natural splendid. Paduri tropicale luxuriante, zone muntoase, plaje cu nisipuri fine si ape limpezi sclipitoare, insula Phu Quoc este perfecta pentru turistii care vor o vacanta de relaxare si odihna. Exista de asemenea si numeroase activitati de care poti profita aici care includ inot, snorkeling si pescuit, nu degeaba Phu Quoc este considerata una dintre cele mai frumoase statiuni din Vietnam. Cea mai buna modalitate de a ajunge in Phu Quoc este cu un zbor din Ho Chi Minh, zbor ce dureaza aproximativ 55 de minute.

Insula Phu Quoc este situata in sudul Vietnamului, dispunand astfel de temperaturi constante tot timpul anului. Clima este impartita in doua sezoane: unul secetos si unul ploios. Cel secetos dureaza din noiembrie pana in aprilie, iar sezonul ploios din mai pana in septembrie. Cea mai buna perioada de a vizita insula este decembrie – aprilie. Un sejur la plaja in Phu Quoc nu este complet fara cateva zile petrecute in Saigon. Aici vei avea ocazia sa descoperi unul dintre cele mai colorate orase ale Indochinei si ''bolul de orez al Vietnamului'', Mekong Delta , cea mai fertila regiune din tara.

Atractiile principale din Phu Quoc

Duong Dong: Duong Dong este orasul principal din Phu Quoc si un port pescaresc important, situat in partea centrala a coastei insulei. Aeroportul si cele mai multe dintre hoteluri sunt situate aici.

Truong Bai Beach: este cunoscuta si ca Long Beach, aceasta se intinde de la sud la nord pe o lungime de 20 km si este cea mai cautata plaja de pe insula. In partea de nord a plajei gasiti resorturi ca Saigon Phu Quoc Resort si La Veranda Resort.

Suoi Tranh (Tranh Stream): izvoraste din muntii aflati in aproapierea oraselului Ham Ninh si este format din mai multe izvoare mici care-si croiesc drumul de-a lungul junglei  si care se alatura curentului principal.

Da Ban Stream: Situat in sudul insulei,apele acestuia parcurg un traseu de o frumusete naturala rara, unde poti admira specii salbatice de orhidee si radacini ginseng, cunoscute pentru beneficiile lor medicale si afrodisiace.     

Bai Sao Beach: Bai Sao este cea mai frumoasa plaja din insula Phu Quoc, fiind celebra pentru nisipurile sale albe care seamana cu pulberea de creta. Sao Beach este situata in sudul insulei Phu Quoc, la 5 km de portul din An Thoi si la 25 de km de orasul Doung Dong.


Filtreaza oferte
Buget
si
Perioada: calendar
calendarRating: Pret:
Vietnam  pe scurt
BEST TIME TO GO: mai-septembrie in nord, noiembrie-martie in sud
BEST VALUE: aprilie-iunie, septembrie-octombrie
FUS ORAR: Ora Romaniei +5 ore
DURATA ZBORULUI: minim 12 ore
BUGET: de la 1585 euro
VIZA: Da, viza este obligatorie si se obtine in prealabil in Romania sau in aeroport la sosirea in Vietnam pe baza unui document numit Approval Letter.
ULTIMELE ARTICOLE din blog