<< Inapoi

Ioana & Tudor


Ioana & Tudor

Revin cu cea mai mare bucurie sa va ofer feedback asupra vacantei noastre.
 
Resortul Safari Island isi merita stelele, casuta noastra a avut orientare spre N ceea ce a fost un plus d.p.d.v. al vantului, eram protejati si in intimitate. Curatenie impecabila, camera era improspatata de mai multe ori pe zi fara sa fim deranjati. Aveam impreasia ca personalul era invizibil dar ca isi facea treaba perfect. Foarte multa curtoazie, disponibilitate si respect fata de client. Serviciile de restaurant-bar foarte bune, mancarea extrem de diversificata, proaspata si rafinata.
 
Organizarea transferurilor a fost impecabila si fara sa ne ofere vreo emotie ca nu vom ajungem la timp.
 
O singura observatie cu titlu de recomandare v-as face. Sa atentionati turistii sensibili la intepaturi de insecte sa aiba la ei Autan spray sau ceva in gen pt ca eu m-am confruntat cu aceasta problema. Au niste muscutile pe plaja si tantari a caror intepatura este destul de agresiva. Repet, doar pt persoanele sensibile. Sotul meu nu a avut probleme spre deosebire de mine care am fost plina de intepaturi.
 
Una peste alta, locuri si peisaje ca in paradis, temperatura perfecta (27-35 grade iar apa 30 grade), oameni extrem de primitori, conditii excelente...pentru noi, a fost o vacanta perfecta iar pt acest lucru nu putem decat sa va multumim!
 
Cu drag, Ioana si Tudor