Bulta Alexandra
Senior Consultant
rezervari@aerocenter.ro
0749-154014
0264-439390

DESPRE MINE

Fiecare om este unic in felul sau. Fiecare are ceva special de oferit lumii, propriile sale inzestrari si talente. Daca dorim sa fim cu adevarat fericiti, noi trebuie să ne folosim cu adevărat unicitatea pentru a adauga valoare vietii celorlalti oameni.
Iubesc calatoriile, iubesc locurile minunate pe care le vizitez mereu, iubesc oamenii acelor locuri, iubesc sa fiu plecata de acasa in vacantele mele!
Datorita acestei pasiuni de a calatori si a gandului ca viata e mult mai frumoasa cand faci cea ce iti place , am decis sa urmez o facultate de pofil.
Si iata! Dupa 5 ani de studii am ajuns in echipa Aerocenter. Desi munca mea se desfasoara intr-un birou, activitatea este departe de a fi repetitiva sau plictisitoare. Lucrez in fiecare zi cu oameni ce au o multime de vise si evident cerinte, fata de care am o mare responsabilitate. Fiecare zi imi da posibilitatea de a face ceva nou, de a calatori - virtual - in alte locuri, de a contacta alti oameni, de a rezolva alte probleme, de a vinde un alt vis.
Si la final, marea satisfactie este cand imi vad clientii fericiti, deoarece realitatea vacantei lor, reprezinta de fapt realitatea muncii mele.

PE UNDE AM CALATORIT

  • City Break: Belgrad, Bratislava, Praga, Viena, Budapesta, Venetia, Paris
  • Grecia: Thessaloniki - Insula Skiathos - Athena - Tolo
  • Croatia: Zagreb - Bjela Uvala - Vrsar - Rovinj - Fazana - Pola - Porec - Insula Krk - Opatija
  • Anglia: Londra - Eastboure
  • Turcia: Alanya - Side - Cappadocia - Belek - Kemer